PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ауто - играчите секогаш сум ги сметал за аматери :)
туку дајте тоа пачот за више екипи.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Де бе, нели си PES фан? :)

Кога бираш на која страна сакаш да играш (Playing Options) стисни шут (коцка, X копче на Xbox360 и D/A на тестатура), и смени го Assisted во Semi или Manual. :)
Па тоо бе, тоа се бараше. :) Иначе на Пес 6 се местеше пред да почнеш натпревар, коа се бираа страни. :icon_lol:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Што е работава со пачов, пробувам да го естрахирам, кога ми го бара потребниот волјум ја нема демо апликацијата во фолдерот??
како да го поврзам пачов со демово за да ми ги чита другиве екипи??

--- надополнето ---

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Во играва глупо е кога играш натпревар и кога ќе заврши нема "Play again with the same teams" треба пак да се враќаш во главно мени и пак наново :kesa: се надевам ова нема да биде така и во финалната , друга забелешка многу малку стамина има секој играч без разлика дали е расположен или не( до пола натпревар и се заморуваат), и шутовите кон гол и на +2 Game Speed се како Slow Motion а во други случаеви топката надвор од стадион :toe:

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Што е работава со пачов, пробувам да го естрахирам, кога ми го бара потребниот волјум ја нема демо апликацијата во фолдерот??
како да го поврзам пачов со демово за да ми ги чита другиве екипи??

--- надополнето ---

пачот има 4 дела :) симни ги и останатите и среди тогаш

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
КОга излева целосната верзија од играта?

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Го пробав денеска демото, ми требаа едно 2-3 утакмици да се стабилизирам со играњето и можам да кажам дека сум повеќе од пријатно изненаден. Во многушто е подобрена од 2010. Едно што приметив е дека во 2011 ќе го нема она дерење по играчите во стилот „КОЈ БРЕ ТИ КАЖА ТАМУ ДА ДОДАДЕШ!!!“ :)

--- надополнето ---

КОга излева целосната верзија од играта?
Release date(s) EU September 30, 2010

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
4-та уктамица по ред неможам гол да дадам :jaj:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
и јас приметив дека имаат малце стамина
Епа другови, ако прстот ви е цело време на турбото тоа ке ви се дешава. Не трчајте турбо без потреба, играјте асално и штедете ги играчите. Течна игра и пасеви му е мајката :)

Иначе за игрицава стварно неам зборови, најдобар фудбал што сум играл до сеа. Едвај чекам да испадне за некој ден па уживањето да биде максимално :vozbud:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Зошто кој држим на тастатура лево и нагоре на стрелкете и кој ќе пробам да подадем или шутнем и истиот случај дур ги држим тија 2 дугмиња не функционира ни пас ни шут ??

Kajgana Shop

На врв Bottom