PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Полека ја усовршувам играва само пречесто ми даваат голови од корнер. Тоа Ибрахимовиќ е семоќен. Еве голови како по мој вкус, посебно третиот:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ја се мачам со шутот. Ни 20% не го полнам тоа, иде преку гол.
Начин што како да ги изведувам шутевите? И за фаулите како да ги изведуем?

Многу поразлично е ова со удариве, него на 2010,09...........

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
За шутот шо знам излгледа зависи од позицијата на играчот, како е наместен....изгледа ептен работеле на физиката. А можда е и до играчот. Еве јас головите шо ги дадов го виде, се добри шутеви беа :)

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Многу реално го направиле она примањето на топка од Ибрахимовиќ,типично во негов стил се спушта на земја и ја запира топката на гради.Инаку многу ме нервираат оние стартовите на одбраната кога се клиза и ти ја зема топката од нозе,ама ако тоа фалеше во 2010ката...А да не знае некој случајно дали мoже да се смени камера?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Можи ама само уште една има покрај Wide.

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Можи ама само уште една има покрај Wide.
ОК,а како да ја сменам и дали и кај вас после утакмица се појавува она глупо видео...никкао не можам да го исклучам и мора да ја пуштам играта одново.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Еј кажете кај да најдам џоистик(со аналог)до кај 500 денари?

?

..........

Гостин
Дефинитивно најбот на демото е Олич :toe:

Ибрахимович ја превзема улогата на Чак Норис, инаку ми се допаѓа кога поснажниот играч со туркање ја одзема топката од послабиот...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Дефинитивно ми треба нова графичка :)

Иначе од тоа што можев да забележам со намалена графика и лоу квалити, додавањата се :drk:.
За шутот мора играчот да се намести убаво изгледа, и какво голче со лоб сум дал со Меси али штета беше офсајд.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Еј кажете кај да најдам џоистик(со аналог)до кај 500 денари?
Лептокарија, анхоч.. или тука на крајот, на самиот крај што е до општината имаш една продавница во која ќе најдеш добар џоистик за до 500 ден.

?

..........

Гостин
Аман бе луѓе, џоистик неможете да најдете а веќе и по аптеки се продава :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom