PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Добро бе има шанси на играва да се шутира по земја или нешто слично...се што мавнав до сега или под пречка или над пречка....:toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Добро бе има шанси да не пишуваш еден ист пост 3 пати!?!?!?

Бараше некој јаки шутеви пред гол? Еве ви, на топ плеер против Барса со Ван Бомел (со музика од Мерлин во позадина :pos: ме мрзеше да ја тргнам):

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
При риплеј ми е многу матана може ли да се поправи некако?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро бе има шанси да не пишуваш еден ист пост 3 пати!?!?!?

Бараше некој јаки шутеви пред гол? Еве ви, на топ плеер против Барса со Ван Бомел (со музика од Мерлин во позадина :pos: ме мрзеше да ја тргнам):

Море каков гол здрвив на одбацена од корна топка...со Џерард и тоа мислам. Од некои 25 метри, ја смири, ја спука во агол максимално...На PES 2010 нема шанси да успее таков шут, едноставно преглупо ја смируваа топката. :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Баерн Минхен ми дадоа гол со нивниот голман, штета што немав програмче за снимање во компјутерот.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.485
Поени од реакции
6.874
го симнав демото, задоволен сум, конечно гледам дека вложиле труд, ама асален труд за да сменат нешто.
од корен променет гејмплеј, од корен променето мени, формација мени исто сменето.
најмногу ми се допаѓа тоа што нема пасови со стискање икс и играчот сам да си погоди кај треба, конечно треба да се вложи повеќе напор во градење на акција отколку врзување 2 паса и шут. чекам да испадне целосната(кракувана) верзија па да си дадам и целосен одговор, не сакам да и се израдувам предвреме, ако ја ебале работата пак со глупави имиња, згрешени дресови и некои вансериски играчи што газат се пред себе.(да прочитав горе дека ибра е бог, и ја играв со барса ибра и меси се добро направени се издвојуваат, но додека да стигнеш до нив и да ги ставиш во употреба потребно е да ги заангажираш останатите играчи што воопшто не е лесно).

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Многу јако ми е она кога довикуваат од клупата...на пример на последната утакмица промашив една шанса и слушам:Venga venga,la procsima sale(Ајде ајде,наредната ќе биде)!:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зошто не сака да ги прави финтите,како што се правеа на 2010?
Не можам со оние финти кои ги местиш во тактика,затоа што ми е сјебан десниот аналог...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Зошто не сака да ги прави финтите,како што се правеа на 2010?
Не можам со оние финти кои ги местиш во тактика,затоа што ми е сјебан десниот аналог...
Сега само можеш со десен аналог да ги правиш. Друга опција нема..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лев аналог е за движење. Подобро на d-pad премести.

Kajgana Shop

На врв Bottom