Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти е италијански тренер и одма се бранат како некои пи*ки. Така им треба, нека изгубат со таков дефанзивен фудбал.Боби[Мкд];3614430 напиша:Ѕверој јенкиве. Демпси и Донован. Англичаниве се лузери, немаат креативен играч ... XD
Не знам колку си го гледал Грин како брани, за мене е добар голман и заслужува да брани, е сега може на секого да му се деси ваква грешка, човек е...ко само на него да му се има десено и ајде сите ќе навалиме да го плукаме.Англија и нејзините голмани... класика![]()
Финале ќе играат Англија и Германија.Се надевам ќе се паднат Англија и Германија во четвртфинале или осминафиналеКе биде меч за паметење
Да, да некој од типот на Троховски и Кедира, нели ?Боби[Мкд];3614430 напиша:Ѕверој јенкиве. Демпси и Донован. Англичаниве се лузери, немаат креативен играч ... XD
Не знам колку си го гледал Грин како брани, за мене е добар голман и заслужува да брани, е сега може на секого да му се деси ваква грешка, човек е...ко само на него да му се има десено и ајде сите ќе навалиме да го плукаме.
ОК, знаеш дека не мислев на англиските голмани, ама и самиот луд се праиш.Exactly my point - Грин само ја продолжува гордата низа на Англичаните... Симан, Робинсон, Грин...
(во клуб сите ок си бранат арно ама ко ќе дојде репрезентација...)
Грин на бесилка, стално мора да има некој во Англија да заебе, играта засега им е тиња, мора да сменат нешто!