Macedonia>>Europe
Faster Than Light
Зашто играат како женчиња? :pos2:Зошто 90% од девојките се за Италија? :/
Немате забележано?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто играат како женчиња? :pos2:Зошто 90% од девојките се за Италија? :/
Немате забележано?
Браво бе Јапонија, браво! Ова испадна како ние со Ирска кога имавме 2 пенали и затоа победивме 3-2 исто како и Јапонија што два пати погоди од слободен удар, нешто што се случува еднаш во 5 светски првенства. Жалам што уште една европска екипа отпадна али. Сега шемата за до 1/2 финале е следната ако се земе предвид дека Бразил и Шпанија денес ќе завршат како први во своите групи.
(Уругвај-Ј. Кореја)-(САД-Гана)--------------(Холандија-Словачка)-(Бразил-Швајцарија)
(Аргентина-Мексико)-(Германија-Англија)-------------(Парагвај-Јапонија)-(Шпанија-Португалија)
Заклучок: Аргентина си ја зеде белјата што заврши прва во групата и се испофали со 9 бода ама затоа на пат до финалето ќе ги имаат Германија и Шпанија (ако се оди по планот) и гарантирам дека ќе падне ако игра со една од овие, додека Холандија ако го помине Бразил се надевам дека ќе биде првак
С.П. По оваа шема е можно финале Аргентина-Бразил![]()
Мислам дека Чиле вечерва ќе ја помати малку шемава се дуго е сигурно.
Taka e. Finale Brazil-Argentina ili Brazil-Spanija... kako i da e ke bide epsko!Што толку сте се попалиле на холанѓаните ? Јас мислам дека уште на првиот посериозен тест ќе паднат.
Боби[Мкд];3639336 напиша:Холандија-Шпанија у финале, брееј научна фантастика. Абе репрезентации како Шпанија и Холандија се само декор на првенствата.
Сигурно ќе стасаат повеќе од Германија која ќе одпадне сеа од Англија..
Не треба да може, треба да се има среќа, а со Фабио Капело на клупа, ништо чудно и во финале да стигнат енглезиве, со среќа со туркање ама ќе стигнатТешко дека Англија може да ја тепа Германија![]()