Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Јапонцине...вчера се покажаа и го заслужија пласманот....

Не треба да може, треба да се има среќа, а со Фабио Капело на клупа, ништо чудно и во финале да стигнат енглезиве, со среќа со туркање ама ќе стигнат :)

Среќата е последен фактор кога се игра против големи репрезентации,во случајов Германија.
Треба многу повеќе од среќа.

Среќата е последен фактор кога се игра против големи репрезентации,во случајов Германија.
Треба многу повеќе од среќа.

Eден дуел е...според прикажаната игра во првата фаза фаворит е Германија, ама Англичаните го имаат далеку подобриот стратег на нивната клупа..и мислам дека тоа ќе го реши дуелот.
А баш би сакал да помини Германија, Енглезите играат пе*дерска игра.
Ќе видиме во недела во 4.

Педерска игра?Баш ме интересира каква е таа педерска игра?
Онаква,каква што Италија освои светско во 2006 или пак некоја друга?
Што подразбираш ти под педерска игра?

Педерска игра?Баш ме интересира каква е таа педерска игра?
Онаква,каква што Италија освои светско во 2006 или пак некоја друга?
Што подразбираш ти под педерска игра?
Педерска игра=Италијански стил на игра .(мада со таква затворена игра Интер освои ЛШ, но тоа е :))
Јасно е.
Битно не сакам да поминат против Германија.

Од ова копилето од Португалија не ми се гледа фудбал. Ми се повраќа кога ќе ја земе топката. Ако може некако да го цензурираат од режија! Кретен!

Досадна утакмица беше Бразил-Португалија.....ае да видиме фаворитот Шпанија што ќе напрај....

Си изиграа без замарање, задоволни и едните и другите со нерешено. А баш се чекаше дуелов ама потфрли

Ај со здравје да си ги трошам. Инаку од светското досега сум во ќар над 100тина евра. Сега чекам за вечер Швајцарија - Хпп за 500 денари!

picturejrj.jpg

bravo bravo, jas ja imam spanija 3:0 konecen rezultat hehe

Еве доказ дека квалитетот на репрезентациите е зголемен и дека тоа што гледавме изедначени екипи помеѓу европските екипи и екипите од други континенти не е случајност. Сите пет екипи од Јужна Америка, Бразил, Аргентина, Парагвај, Уругвај и Чиле успеаа да влезат во 16 најдобри.

Само 6 европски понатака, и тоа сите играат меѓусебе. :)

Значи три од нив меѓу 8-те најдобри.

Секоја чест на репрезентациите од Јужна Америка. Сите 5 репрезентации се пласираа во 1/8 финале и покажаа најдобар фудбал.

сега една по една ќе се требат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom