Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Даде, убавина е да се игра на резолуции од 1024x576 и слични скалирани на 720p.

Е видиш, јас исто мислев - ама upscalling-от е феноменален, а иде до 1080p.

Street Fighter 4 и Super Street Fighter 4, првата на PC -FULLHD и втората на Xbox 360 1080p, изгледаат идентично. : )

Сите што викате ФПС е подобро на конзоли поточно на гејмпад е неточно. Јас играм ФПС на конзола уште од 2003 кога земав ПС2 па се до денес на ПС3 и неможе да е подобро на конзола. Се знае ФПС е најдобро на ПЦ поточно на тастатура и маус, ако направат некогаш хардвер како што се тастатурата и маусот за ПС3 тогаш да ќе биде подобро. Но сега со ауто аим и такви глупости се чувствуваш како да си нуб кога играш на конзола.

--- надополнето ---

Видете ги Respawn дечкиве, ја играат Блек Опс 24/7 во живо за да бидат првите што ќе стигнат до престиж 15
http://www.ustream.tv/machinima#utm_campaign=www.facebook.com&utm_source=4999117&utm_medium=social

Значи имало ауто аим...а одсекогаш сум се прашувал како може да играат fps игри на конзола...на гејмпад де.

Па и не знам колку е дозволено ботови за играва, со оглед на тоа што е нелегална модификација...

Ако бе, да знаат другите. : )

Еве, чисто за инфо, линк до ботови за играта имаше постирано Steam, па ако ви треба, барајте и по ПП. Јесда јас на скајп идам, го викам максовизија и ТонИнтер и ете ми ботови. :)

Ако бе, да знаат другите. : )

Еве, чисто за инфо, линк до ботови за играта имаше постирано Steam, па ако ви треба, барајте и по ПП. Јесда јас на скајп идам, го викам максовизија и ТонИнтер и ете ми ботови. :)

Барем кажи дека ботовите се на тежина Ветеран :)

Ја би играл блек опс, ама кај иам минимум риквајрментс пак не ја дава, а на некои со дуалкор(не c2d) им ја пушта без сецкање..

ЛЕЛе луѓе давајте фикс нешто зш на нерви ми дојде,ке го искршам комов.На најако ,на најслабо сум ја наместил пак исто си е пукнав веке.Спуштив некој пач ама пак исто.Ви се молам за помош :P

мислиш Full HD 1080p
Нема врска дали е 1080 или 720. Играта се исцртува на резолуција од 1024x576 и после тоа се раширува до 1280x720 или 1920x1080. А на ПЦ имам чиста резолуција од 1920x1200.

Е видиш, јас исто мислев - ама upscalling-от е феноменален, а иде до 1080p.

Street Fighter 4 и Super Street Fighter 4, првата на PC -FULLHD и втората на Xbox 360 1080p, изгледаат идентично. : )
На xbox скалирањево кај блек опс се издржува, ама на ps3 е смрт, барем колку што видов во споредбиве.
Значи имало ауто аим...а одсекогаш сум се прашувал како може да играат fps игри на конзола...на гејмпад де.
Имаат автоамстко нишанење и плус имаат по 600-700 куршуми. Тоа иди 20 и кусур магазини со куршуми на еден човек :icon_lol:. Мене многу ми се гледаат.

ЛЕЛе луѓе давајте фикс нешто зш на нерви ми дојде,ке го искршам комов.На најако ,на најслабо сум ја наместил пак исто си е пукнав веке.Спуштив некој пач ама пак исто.Ви се молам за помош :P
:pos:
:pos2:

Со јовче на форумот никогаш не е досадно.

п,с, Јовче само еден пач до сеа е излезен колку јас што знам, а и ти најверојатно тој си го симнал и снимил. Така да не веруем дека има друга помошна опција. Ваљда ќе пуштат пак некој нареден овие ТрејарХов кој ќе биде боље кецот.

Имаат 600-700 куршуми ?? Од кај ти е ова ?

Значи знајш да ја тупиш.
uipL9.jpg

Толку куршуми има овде, има во MW2, има и во други игри што ги има на конзоли и на ПЦ (Во Sniper Ghost... снајперот носеше по 200 куршуми). На пц верзијава бaрем требало да го намалат максималниот број на куруми, да бил 200 до 300. Ама ете останал како за на конзоли. Во CoD4MW макс беше 300 и нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom