Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Блазесиви на сите што не имате никакви сецкања ниту лагирање на Call of Duty Black Ops
Е тоа е убавината на конзолите...никогаш нема да ти сецка или лагира :)

Играта е најлоша од сите предходни Call of Duty....графика цртан филм :)

Играта е најлоша од сите предходни Call of Duty....графика цртан филм :)
Незнам дали е најлоша или најдобра ама со она за графиката што ја тропна сега една...
Само што ја почнав и не личи баш ич цртан филм. Специјални ефекти не се цртан филм.
Друго, знаеш колку игри има со цртана графика подобри дури и од одличната CoD4 и WaW. (добро не се цел куп, ама има неколку)

Еве и пример
GCvai.jpg

Незнам дали е најлоша или најдобра ама со она за графиката што ја трпна сега една...
Само што ја почнав и не личи баш ич цртан филм. Специјални ефекти не се цртан филм.
Друго, знаеш колку игри има со цртана графика подобри дури и од одличната CoD4 и WaW. (добро не се цел куп, ама има неколку)

Не ги исполни моите очекувања, разочарување, требало повеќе да се потрудат, ме мрзи сега да пишувам :):smir:

Не ги исполни моите очекувања, разочарување, требало повеќе да се потрудат, ме мрзи сега да пишувам :):smir:

Тоа е веќе друго, ама коментарот за графиката не ти требаше.
А јас кога ќе ја завршам, ќе се потрудам да напишам реферат. Ако најдам време нормално.

znaci igrata e super nema golema razlika od predhodnite COD no i vo idina COD ke bidi slicna kako i predhodnite verzi takov mu e stilo i prikaznata obicna akcija ..... nikogas nema da ima golemi razliki ....no sepak jas sum zadovolen od igrata dobar gameplay ima zarazlika od drugi akcii kako medal of honor od taja igra ne sum ic zadovolen ne me bendisva gamplay-jot mn poke ocekuvav od medal of honor no tie bukvalno gi sledeja i iskopiraja stapkite na COD i tuka zgresija mn a so gleda i raitingot na MOH ...
a ako sakate nova generacija akcija sto ke dominira na pazarot i garantiram deka ke bidi odbrana za igra na godinata treba da ja vidite Ghost recon Future Soldier imam otvoreno tema i video so gamplay dzirneteja pa iskomentirajte nema da zazalite

хахаха за кој како...на пример мене ми е полесно да играм на гејмпад одколку со глушец :)

--- надополнето ---

мислиш Full HD 1080p

Сакаш да кажеш дека некоја FPS игра (ете COD пример) попрво би ја играл со џојпад одколку со маус и тастатура??? :nesvest:
И читни го ова :)

430x176-images-stories-Mac-MajJun_10-500x_mousevscontroller2-2.jpg

мислиш Full HD 1080p

„Нормалните“ игри за пс3 се 720p , освен ако има експлицитно у насловот HD , па да фура на 1080p.

А за играњето FPS на гејмпад , и мене ми беше тешко да се навикнам , ама релативно брзо се навикнав (месец и недела дена).
Кај можеш маус+тст да играш лежечки на кревет . :P
A за прецизност, попрецизен сум со маус + тастатура.

Сакаш да кажеш дека некоја FPS игра (ете COD пример) попрво би ја играл со џојпад одколку со маус и тастатура??? :nesvest:

Требало да одат до крај со проектов.Би ми било мило да тепам конзолаши.:icon_lol::zlo:

леле види го овој..море јас ти зборам за мене до сега на PC имам играно само WoW и некои стратегии она се ми е изиграно на конзоли и за ништо не го мењам гејмпадо (и забравив да прашам зошто PC играчите купуваат гејмпадови?)

--- надополнето ---

До сега сите игри ги играм на 1080p и немам никаков проблем како што спомнуват дечките

леле види го овој..море јас ти зборам за мене до сега на PC имам играно само WoW и некои стратегии она се ми е изиграно на конзоли и за ништо не го мењам гејмпадо (и забравив да прашам зошто PC играчите купуваат гејмпадови?)[/COLOR]
За играње фудбал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom