samunoske
unidentified specie
Е тоа е убавината на конзолите...никогаш нема да ти сецка или лагираБлазесиви на сите што не имате никакви сецкања ниту лагирање на Call of Duty Black Ops

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е тоа е убавината на конзолите...никогаш нема да ти сецка или лагираБлазесиви на сите што не имате никакви сецкања ниту лагирање на Call of Duty Black Ops
Е тоа е убавината на конзолите...никогаш нема да ти сецка или лагира![]()
FPS на џојпад???![]()
Е тоа е убавината на конзолите...никогаш нема да ти сецка или лагира![]()
Незнам дали е најлоша или најдобра ама со она за графиката што ја тропна сега една...Играта е најлоша од сите предходни Call of Duty....графика цртан филм![]()
Незнам дали е најлоша или најдобра ама со она за графиката што ја трпна сега една...
Само што ја почнав и не личи баш ич цртан филм. Специјални ефекти не се цртан филм.
Друго, знаеш колку игри има со цртана графика подобри дури и од одличната CoD4 и WaW. (добро не се цел куп, ама има неколку)
Не ги исполни моите очекувања, разочарување, требало повеќе да се потрудат, ме мрзи сега да пишувам:smir:
хахаха за кој како...на пример мене ми е полесно да играм на гејмпад одколку со глушецFPS на џојпад???![]()
Даде, убавина е да се игра на резолуции од 1024x576 и слични скалирани на 720p.
хахаха за кој како...на пример мене ми е полесно да играм на гејмпад одколку со глушец
--- надополнето ---
мислиш Full HD 1080p
мислиш Full HD 1080p
Требало да одат до крај со проектов.Би ми било мило да тепам конзолаши.Сакаш да кажеш дека некоја FPS игра (ете COD пример) попрво би ја играл со џојпад одколку со маус и тастатура??? :nesvest:
И читни го ова
![]()
леле види го овој..море јас ти зборам за мене до сега на PC имам играно само WoW и некои стратегии она се ми е изиграно на конзоли и за ништо не го мењам гејмпадо (и забравив да прашам зошто PC играчите купуваат гејмпадови?)Сакаш да кажеш дека некоја FPS игра (ете COD пример) попрво би ја играл со џојпад одколку со маус и тастатура??? :nesvest:
И читни го ова
![]()
За играње фудбал?леле види го овој..море јас ти зборам за мене до сега на PC имам играно само WoW и некои стратегии она се ми е изиграно на конзоли и за ништо не го мењам гејмпадо (и забравив да прашам зошто PC играчите купуваат гејмпадови?)[/COLOR]