Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Ставено во контескт претходново видео... Инаку играва досега е една од најдобрите FPS кои сум ги играл.. браво, само така нека продолжат со серијалот.. Не забележав ни некакви посебни сецкања или проблеми со графиката, така да од сите аспекти сум задоволен.

Блазесиви на сите што не имате никакви сецкања ниту лагирање на Call of Duty Black Ops

Ццц, ај некој да ми прати ЦД код за играва ако може? Нема на торентов скапан од кај што ја симнав :nesvest:

Ццц, ај некој да ми прати ЦД код за играва ако може? Нема на торентов скапан од кај што ја симнав :nesvest:
Играва не бара цд код. Ваљда не си го наместил кракот ко што треба.

За сите кои имаат проблеми со звукот

Одете во фолдерот каде што е инсталирана, па во redist -> DirectX преисталирате и пукајте.

Проблем!!!!!!
Уклучувам ја играта пуштам кампања појавува се црн екран и за некој 20-30 секунди се исклучува играта...
Решение???

Ај ве молам некој преку ПП нека ми прати линк од Пачот 1 ? - Ве молам.
- Благодарам.

Не можам да ја стабилазирам играва. Го форматирав, ги ставив најновите драјвери од nVidia ( 260.99_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql )

PC: cpu > c2d 3.10, 4gb, n9800gt ???

Ај ве молам некој преку ПП нека ми прати линк од Пачот 1 ? - Ве молам.
- Благодарам.

Не можам да ја стабилазирам играва. Го форматирав, ги ставив најновите драјвери од nVidia ( 260.99_desktop_win7_winvista_64bit_english_whql )

PC: cpu > c2d 3.10, 4gb, n9800gt ???

Провери си ПП :wink:

ај прати ми и мене линк по пп за пачот ... фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom