Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме намалија на 1024/768.. онака, им прдна, и ми намалија брзина на 92 GB, иако 10 месеци имав 6 мегабита и имам правено по 250 GB сообраќај. Не се нормални, и се заебале ако мислат ова да го прават официјална политика.. барем сега има избор.

Да бе и кај мене глеам е така..Прво помислив дека рипнале на 10мегабита.. пошто 768 е уплоудот али после сфатив дека е 1 мегабит.. :S

Јас иам напраено само 30 гига што е многу малце и нема логика да бидам намален на 1 мебагит ради тоа пошто од увек сум плакал 1500ден...

EDIT

Сепак еве вратен сум на 6 мегабита
454540765.png

Дали било грешка тоа од претходно..незнам али не ми е јасно зошто па аплоудот беше на 768? Да не идеме на 8мегабита ? :)

Кај мене пингот е страшен, досега никогаш не ми бил под 200 у пм. Го мерам на спидтест, и нон стоп 200/250. Нема ли некој нешто, за како да го намалам, или да им ѕрнам во телекабел?
454852948.png

Едит: Го мерам сега на Белград серверот, и сосема огромна разлика.

454853937.png

Пинг : 227 : (

Metono1[mkd];2448194 напиша:
Кај мене пингот е страшен, досега никогаш не ми бил под 200 у пм. Го мерам на спидтест, и нон стоп 200/250. Нема ли некој нешто, за како да го намалам, или да им ѕрнам во телекабел?
454852948.png

Едит: Го мерам сега на Белград серверот, и сосема огромна разлика.

454853937.png

Пинг : 227 : (
Бугарскиот е секогаш над 200, мери на други.

Не сум знаел, зш до сега се на Софија мерев. Школо за следен пат, само нервоза се полнев со пингот, нон стоп над 200 :)

Има некој проблеми со отварање на некои страни? Пример, ebay.de, ebay.com.

facebook, a1, сител... :pos:
Ама Кајгана секогаш ја отвара :pos:

Е тоа не знам, ама најверојатно проблемот е во Телеком... кога и да е ќе го средат :pos:
Фала богу што денес и немам толкава потреба од тие страници :)

Разбрав централата ја ставиле, и нови пакети ќе пуштаат кај и да е.

Разбрав централата ја ставиле, и нови пакети ќе пуштаат кај и да е.

Ииии некое магаре ке умре.

Шала на страна, овие 2-3 дена глеам нешто почесто ми рипа брзината на 900кб/с, ако остане така супер.

Абе дечки, како идат цените на пакетите со доплаќање... со 15GB е 500 ден... е сеа ако го надминеш тоа како е „легендата“ на плаќање ?

За 100MB се допаќа 100 ден, за 1GB се допаѓа 100 ден или пак некоја трета цена ?

П.С. Знам дека максимумот е 1500 ден.

Струмица Кабелнет што го користам можам да кажам дека е shit =|.

Често е бавен,паѓа и не сум задоволен моментално. Порано беше супер ама сега .. тапа.

Пред некој ден арно дојде сервис да ми го среди бидејки ептен беше заглибан у калта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom