Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Екстра е ,лета :tapp:

470456991.png

470457876.png

30% загуба на пакети денеска, ништо не се игра онлајн.... Сите се дома во недела и си сурфаат, а ТК немаат сила да ги издржат....

30% загуба на пакети денеска, ништо не се игра онлајн.... Сите се дома во недела и си сурфаат, а ТК немаат сила да ги издржат....

Не верувам да е до тоа, ниедна недела не била ваква, има некој посериозен проблем денес, едвај странициве се отвараат.
Гледам имаат проблеми и другите провајдери, изгледа пак проблеми со надворешните линкови.

А излеа и не е до Телекабел само.. пошто ко сите да имаат проблеми..

Леле тиња денес нетов...

Сеа се јавив ми рече тој у Техничка Поддршка дека имало проблеми од надвор, ваљда до тоа ќе да било .... ова ваљда коа ќе ми го кажат ...:pos2:

Sea samo sto se podoprai u centar, ali cel ovoj mesec pojse od 3-4Mbita ne vidov....dosea najtapa im e netov ovoj mesec

Еве го добар е денес, се врати :)

Како што веќе некој спомна викендов (скоро и секој викенд е иста причина) целиот интернет беше лош бидејќи погодете кој (ако не МТ) имаше „мали проблеми“ со интернеционалните линкови ...

Да го дополнам Бидиков: кои всушност и ги немаше туку на нас така ни се чинеше.

Тоа вчера е факт дека не беше од Телекабел..
Но самиот нет сеуште не е среден онака ко што беше до пред 2-3 месеци..Сабајле е топ .али како поминува времето во текот на денот се намалува..на крајот на краиштата не ми е за брзината.. највеке ми е за лагот кој иде и преку 200.. :S

Еве како е во моментов
471184828.png
471186403.png

471188050.png

Тоа е.. сабајле си е топ .. после ке постирам и навечер како е..
Веке 2 години сум на ТК и само последниве 2 месеца има проблеми кај мене.. Гледам се копа по булеварот Јане Сандански кабли се ставаат и се надевам тоа ке ги реши овие проблеми.

Да го дополнам Бидиков: кои всушност и ги немаше туку на нас така ни се чинеше.

Да де - сите у макеоднија јаделе лоши печурки и затоа нетот не чинел :pos2:

Сабајле е топ .али како поминува времето во текот на денот се намалува..на крајот на краиштата не ми е за брзината.. највеке ми е за лагот кој иде и преку 200.. :S

Тоа и јас го имам приметено во последниве 3 месеци. А многу добро знаеме што значи....

Denska doza tinjakabel inet, pak li e do MT net ? :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom