Во Интер кој му ги местеше головите ? - Никој, сам ке се бутнеше, на сила или некој ке го поминеше и голови пукаше со 200 на сат топките идеа мислам. За во шеснаесетник да го остаиш, ете го во Барса, и што прави ? Пак ништо.Од Агуеро до Ибра има една голема разлика. Ибра е играч кој 90 минути е во противничкиот шестнаесетник и таму ја чека својата шанса, Агуеро сака да креира акции, да трча насекаде, а таков тип на играч не ни е потребен. На Ибра ако не му асистираш нема шанси да даде гол, не знае да направи некој соло продор, Агуеро тоа го може. Многу различен тип на напаѓачи се.
Момци ќе ја изгубите кладбата со ДЈМанга уверен сум во тоа:smir: поради една причина: Мурињо нема да дозволи А да му каже Перез, а не па да му наредува случајно...:helou:И да не ја освоеме Ла Лига, Пелегрини останува, сака некој кладба ?![]()
Каналес и Рибери ти се сигурни, Ешли Кол,Руни,Фабрегас........тоа ти се шпекулации и можни опции. Од нив би сакал саом Кол, и уше некој центален бекПак ќе кажем, само лев бек и Силва ни требаат, никој друг!!
Нејќе Перез педофилиСе бара мидлфилдер од понудениве, само не ми е јасно како Рибери наеднаш го снема од сите претпоставки сите можни состави..
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-madrid-busca-centrocampistas/dasftb/20100429dasdaiftb_24/Tes
За Капело ваљда мислиш, Калдерон беше оној што го избрка Капело, не Перез.Aко сезонава освојат титула, Пелегрини гарант останува, Перез пак иста грешка да прави, да мења тренер по освоена титула шанса нема, а кога ке видиш, суициден потег би бил тој за Реал ... тотално безпотребен.
Барса гостува против Виљареал, Севиља, треба да изигра на 1 меч од овие нерешено и Реал да е на врвот, нормално, во услови Реал да победи Се што им се нашло пред пат.
Според мене, 50-50 се шансите у моментов за Реал и Барса, без разлика што каталонците се лидери на табелата, лошото издание против Еспањол си го направи своето, многу рано го изгубија џокерот добиен во Мадрид.
А Дел Боске ? Мислам Перез тогаш беше претседател на Реал.За Капело ваљда мислиш, Калдерон беше оној што го избрка Капело, не Перез.
Јас мислам треба да заборавиме на Рибери, секс скандал, сега ова со црвениов картон, сезонава поради повреда не е на онаа форма од минатата сезона, три причини поради кои Перез треба да стави прст на чело и да размисли дали да го донесе...Каналес и Рибери ти се сигурни, Ешли Кол,Руни,Фабрегас........тоа ти се шпекулации и можни опции. Од нив би сакал саом Кол, и уше некој центален бек
Да, он беше. И за мене дефинитивно тоа ќе биде најголемата грешка што ја направил Перез.А Дел Боске ? Мислам Перез тогаш беше претседател на Реал.
Перез беше председател од 2000 до 2006 год. и сеа пак од 2009 до...А Дел Боске ? Мислам Перез тогаш беше претседател на Реал.