Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пак ќе кажем, само лев бек и Силва ни требаат, никој друг!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Од Агуеро до Ибра има една голема разлика. Ибра е играч кој 90 минути е во противничкиот шестнаесетник и таму ја чека својата шанса, Агуеро сака да креира акции, да трча насекаде, а таков тип на играч не ни е потребен. На Ибра ако не му асистираш нема шанси да даде гол, не знае да направи некој соло продор, Агуеро тоа го може. Многу различен тип на напаѓачи се.
Во Интер кој му ги местеше головите ? - Никој, сам ке се бутнеше, на сила или некој ке го поминеше и голови пукаше со 200 на сат топките идеа мислам. За во шеснаесетник да го остаиш, ете го во Барса, и што прави ? Пак ништо.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И да не ја освоеме Ла Лига, Пелегрини останува, сака некој кладба ? :)
Момци ќе ја изгубите кладбата со ДЈМанга уверен сум во тоа:smir: поради една причина: Мурињо нема да дозволи А да му каже Перез, а не па да му наредува случајно...:helou:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.514
Aко сезонава освојат титула, Пелегрини гарант останува, Перез пак иста грешка да прави, да мења тренер по освоена титула шанса нема, а кога ке видиш, суициден потег би бил тој за Реал ... тотално безпотребен.
Барса гостува против Виљареал, Севиља, треба да изигра на 1 меч од овие нерешено и Реал да е на врвот, нормално, во услови Реал да победи Се што им се нашло пред пат.

Според мене, 50-50 се шансите у моментов за Реал и Барса, без разлика што каталонците се лидери на табелата, лошото издание против Еспањол си го направи своето, многу рано го изгубија џокерот добиен во Мадрид.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Пак ќе кажем, само лев бек и Силва ни требаат, никој друг!!
Каналес и Рибери ти се сигурни, Ешли Кол,Руни,Фабрегас........тоа ти се шпекулации и можни опции. Од нив би сакал саом Кол, и уше некој центален бек

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Се бара мидлфилдер од понудениве, само не ми е јасно како Рибери наеднаш го снема од сите претпоставки сите можни состави..
http://www.as.com/futbol/articulo/futbol-madrid-busca-centrocampistas/dasftb/20100429dasdaiftb_24/Tes
Нејќе Перез педофили :)

Од предложениве Мурињо би ги избрал последните тројца... Каналес, Парехо и Ди Мариа :baeh:

Сепак да не се филмаме... после Каналес, Силва и лев бек е доволно...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Aко сезонава освојат титула, Пелегрини гарант останува, Перез пак иста грешка да прави, да мења тренер по освоена титула шанса нема, а кога ке видиш, суициден потег би бил тој за Реал ... тотално безпотребен.
Барса гостува против Виљареал, Севиља, треба да изигра на 1 меч од овие нерешено и Реал да е на врвот, нормално, во услови Реал да победи Се што им се нашло пред пат.

Според мене, 50-50 се шансите у моментов за Реал и Барса, без разлика што каталонците се лидери на табелата, лошото издание против Еспањол си го направи своето, многу рано го изгубија џокерот добиен во Мадрид.
За Капело ваљда мислиш, Калдерон беше оној што го избрка Капело, не Перез.

Грешка според мене ќе биде и ако не се освои Ла Лига да се избрка Пелегрини, нека го истера договорот до крај да видеме што ќе покаже и наредна сезона, ај оваа прва, нови играчи, реконструиран тим, полека полека се склопуваат коцките, заслужи човекот уште една шанса.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.514
За Капело ваљда мислиш, Калдерон беше оној што го избрка Капело, не Перез.
А Дел Боске ? Мислам Перез тогаш беше претседател на Реал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Каналес и Рибери ти се сигурни, Ешли Кол,Руни,Фабрегас........тоа ти се шпекулации и можни опции. Од нив би сакал саом Кол, и уше некој центален бек
Јас мислам треба да заборавиме на Рибери, секс скандал, сега ова со црвениов картон, сезонава поради повреда не е на онаа форма од минатата сезона, три причини поради кои Перез треба да стави прст на чело и да размисли дали да го донесе...

А Дел Боске ? Мислам Перез тогаш беше претседател на Реал.
Да, он беше. И за мене дефинитивно тоа ќе биде најголемата грешка што ја направил Перез.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мислам дека за ова прашање ќе треба едно стручно мислење од Гочето:tv:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.874
АПЕЛ до сите навивачи на Реал.
Дај престанете да пишувате во фан клубот на FARTselona.
Зарем не увидовте дека се големи плачковци и незнаат да поднесат пораз.
И што к*р тие смотани Фартселонистички аватари сте ги ставиле.
:realsal:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мурињо е ѕверотина,ептен сакам да го видам во Реал,но тоа што го направи Дел Боске не се заборава,таа е најголемата грешка воопште на управата на Реал Мадрид,што гу отпушти Дел Боске.Инаку пак ќе кажам шуќур што престанаа шпекулацииве за Рибери,абе како го мразам не сте свесни,а вие го сакате во тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom