ме ─╤╦︻ спука
╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
- Член од
- 13 април 2010
- Мислења
- 143
- Поени од реакции
- 2
Хаха не вакво...
ми ту и сеуште така прославувам кога ќе дадам голДа да... ама анимација.. Порано кога играв фудбал и јас го прославував вака секој гол
:nenene: може Виља,Агуеро или Тевез ќељашот никако!!!Треба да сме горди што имаме ваков играч во тимот,тој и Бензема и не ни треба повеќе напаѓачи.Силва и уште едно јако крило,гледам заинтересираност за Варгас и не ни треба ништо друго,ќе бидеме топ.
Да бе и ја исто...:pos2:.....добра серва вака прославувам хахахаДа да... ама анимација.. Порано кога играв фудбал и јас го прославував вака секој гол
МП ќе го игра Бенз сега во последниве натпревари,ако не го бива,како и досега Виља,Агуеро обожавам да дојдат,и тоа премногуСоставот официјален да почекаме уште 30 мин,можеби ќе има некоја измена.:nenene: може Виља,Агуеро или Тевез ќељашот никако!!!
Имаше Гути една статива и од одбиената празен гол промаши ВдВ и една 90% шанса на Игуаин.Роналдо-Гути_игуаин соработуваат добро и играта и не е толку лоша.Албиол го постра голот.Марсело--Гаго и ВдВ надвор одма.Се успав да го ебам, како играме, шанси такви работи иаме ли ?