Има полувреме, има прекини, нека даваат тогаш реклами, не они ми даваат баш кога има акција. Разбирам ај да даваат по некоја реклама која трае 4-5 секунди, али ова нивниве траат по 45-50 секунди. Претерано многу на живци ми идат.^ Ај кај ви пренесуваат па уште се жалите.. Ако имаше некоја документарна наместо Реал ке викавте оти нема, а сега оти има реклами :/
Има полувреме, има прекини, нека даваат тогаш реклами, не они ми даваат баш кога има акција. Разбирам ај да даваат по некоја реклама која трае 4-5 секунди, али ова нивниве траат по 45-50 секунди. Претерано многу на живци ми идат.
Имам сателитска братче, можам јас да ја гледам на уште 20-30 места но мене не ми се слуша Албански, Англиски, Германски... ми се слуша Македонски.. и затоа се нервирам оти пуштат на секои 4-5 мин. реклами. Не ми пречи да има реклами додека има измени, додека некој се жали на повреда.. ама тие на сред утакмица пуштат, со тие реклами јас сум сигурен оти веќе им е откупен и договорот за следната година пак да пренесуват Шпанско првенство^ Ај кај ви пренесуваат па уште се жалите.. Ако имаше некоја документарна наместо Реал ке викавте оти нема, а сега оти има реклами :/
Абе ај се јаде шо пуштаат, ама да го е**м се едно исто слушам. Ќе ти го начукам у тоа пикникот шо ќе го праат па стварно го отекоа веќе напамет ја научив цела реклама. Научив кога вдишува, кога вдишува, кога ќе прднеИмам сателитска братче, можам јас да ја гледам на уште 20-30 места но мене не ми се слуша Албански, Англиски, Германски... ми се слуша Македонски.. и затоа се нервирам оти пуштат на секои 4-5 мин. реклами. Не ми пречи да има реклами додека има измени, додека некој се жали на повреда.. ама тие на сред утакмица пуштат, со тие реклами јас сум сигурен оти веќе им е откупен и договорот за следната година пак да пренесуват Шпанско првенство
Гитла бе од наш фан-клуб, шо сеа не тепавте, и дојде тука да не заебаваш, и да ни шириш лажна љубезност, а а а ? :pos2:Абе ај се јаде шо пуштаат, ама да го е**м се едно исто слушам. Ќе ти го начукам у тоа пикникот шо ќе го праат па стварно го отекоа веќе напамет ја научив цела реклама. Научив кога вдишува, кога вдишува, кога ќе прдне
На почеток на сезоната немаа многу реклами, ама во последниве 6-7 кола мислам дека вратија и за претходно:nesvest:
:pos2::pos2:Гитла бе од наш фан-клуб, шо сеа не тепавте, и дојде тука да не заебаваш, и да ни шириш лажна љубезност, а а а ? :pos2:
Ај бе и ти марш. :violent1: :devil2:glaven vinovnik e T-Mobile/T-home pocna i filmovi da praat,po 2 minuti reklami sorry for off:wink:
ja batka fino lepo pisav Sorry for off taka da ne me mesaj mene sorry uste ednas:helou::pos2::pos2:
Такво сум бе јас Користољубиво копиле
П.С. Човек неможе фин да биде веќе:pos2::pos2:
П.П.С. Речи му и на Тетова не само мене да ми цркаш
po tvoja volja ne se vrakam vekeАј бе и ти марш. :violent1: :devil2:
:pos2:
Па ни минатото лето не дадовме денар од наш џеб,па имаше милион мрчатори кои викаа дека џабе ФРЛАМЕ пари по играчи,така да не ти држи муабетов...Боби[Мкд];3479482 напиша:Како и да е, ова со парите вас не ви е во голем интерес, не профитирате вие од продажбата на дресови, вас ве интересираат успесите.