Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Ај кај ви пренесуваат па уште се жалите.. Ако имаше некоја документарна наместо Реал ке викавте оти нема, а сега оти има реклами :/

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
^ Ај кај ви пренесуваат па уште се жалите.. Ако имаше некоја документарна наместо Реал ке викавте оти нема, а сега оти има реклами :/
Има полувреме, има прекини, нека даваат тогаш реклами, не они ми даваат баш кога има акција. Разбирам ај да даваат по некоја реклама која трае 4-5 секунди, али ова нивниве траат по 45-50 секунди. Претерано многу на живци ми идат.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Има полувреме, има прекини, нека даваат тогаш реклами, не они ми даваат баш кога има акција. Разбирам ај да даваат по некоја реклама која трае 4-5 секунди, али ова нивниве траат по 45-50 секунди. Претерано многу на живци ми идат.

Мене мислиш не ? Ама тоа е ударно во тој момент повеќето го гледаат фудбалот и тогаш се пушта реклама сакал неќел мора да ја видиш.. Реклама на сред филм или фудбал ти е нешто многу скапо, моментално.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Овој состав се предвидува за со Алмерија.

Касиљас

Арбелоа - Рамос - Албиол - Марсело

Гаго - Чаби

Роналдо - Гути - ВДВ

Игуаин​

И јас исто овој и го очекував, можеби Лас место Гаго, но и вака е добро. А исто така можеби и треба Игуаин да одмори малце, па и Бензема после долго време да започне како стартер.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Имам сателитска братче, можам јас да ја гледам на уште 20-30 места но мене не ми се слуша Албански, Англиски, Германски... ми се слуша Македонски.. и затоа се нервирам оти пуштат на секои 4-5 мин. реклами. Не ми пречи да има реклами додека има измени, додека некој се жали на повреда.. ама тие на сред утакмица пуштат, со тие реклами јас сум сигурен оти веќе им е откупен и договорот за следната година пак да пренесуват Шпанско првенство

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Имам сателитска братче, можам јас да ја гледам на уште 20-30 места но мене не ми се слуша Албански, Англиски, Германски... ми се слуша Македонски.. и затоа се нервирам оти пуштат на секои 4-5 мин. реклами. Не ми пречи да има реклами додека има измени, додека некој се жали на повреда.. ама тие на сред утакмица пуштат, со тие реклами јас сум сигурен оти веќе им е откупен и договорот за следната година пак да пренесуват Шпанско првенство
Абе ај се јаде шо пуштаат, ама да го е**м се едно исто слушам. Ќе ти го начукам у тоа пикникот шо ќе го праат па стварно го отекоа веќе напамет ја научив цела реклама. Научив кога вдишува, кога вдишува, кога ќе прдне:tapp::tapp:
На почеток на сезоната немаа многу реклами, ама во последниве 6-7 кола мислам дека вратија и за претходно:nesvest:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Абе ај се јаде шо пуштаат, ама да го е**м се едно исто слушам. Ќе ти го начукам у тоа пикникот шо ќе го праат па стварно го отекоа веќе напамет ја научив цела реклама. Научив кога вдишува, кога вдишува, кога ќе прдне:tapp::tapp:
На почеток на сезоната немаа многу реклами, ама во последниве 6-7 кола мислам дека вратија и за претходно:nesvest:
Гитла бе од наш фан-клуб, шо сеа не тепавте, и дојде тука да не заебаваш, и да ни шириш лажна љубезност, а а а ? :pos2:

B

Beck's

Гостин
glaven vinovnik e T-Mobile/T-home pocna i filmovi da praat,po 2 minuti reklami :tapp: sorry for off:wink:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Гитла бе од наш фан-клуб, шо сеа не тепавте, и дојде тука да не заебаваш, и да ни шириш лажна љубезност, а а а ? :pos2:
:pos2::pos2:
Такво сум бе јас Користољубиво копиле:):)

П.С. Човек неможе фин да биде веќе:pos2::pos2:

П.П.С. Речи му и на Тетова не само мене да ми цркаш :)

B

Beck's

Гостин
:pos2::pos2:
Такво сум бе јас Користољубиво копиле:):)

П.С. Човек неможе фин да биде веќе:pos2::pos2:

П.П.С. Речи му и на Тетова не само мене да ми цркаш :)
ja batka fino lepo pisav Sorry for off:pos: taka da ne me mesaj mene:) sorry uste ednas:helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Abe batki ova e sloboden forum...ne mozete da me brkate...ABE PUKNETE :pos2::pos2:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Боби[Мкд];3479482 напиша:
Како и да е, ова со парите вас не ви е во голем интерес, не профитирате вие од продажбата на дресови, вас ве интересираат успесите.
Па ни минатото лето не дадовме денар од наш џеб,па имаше милион мрчатори кои викаа дека џабе ФРЛАМЕ пари по играчи,така да не ти држи муабетов...

Инаку за рекламите ДА,што е претерано претерано е...ме боли ку*от мене на кој ке врти онаа чафката за 1 денар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom