Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
spored mene na real ovaa sezona im falat dvajca sigurni stoperi (albiol i garay) i eden bek (marcelo) plus eden dobar veznjak.Zosto?Albiol i Garay mozebi dobro rascistuvaat no tie nemaat sigurnost na primer kako puyol i pike odnosno ne se tehnicki podkovani za taa pozicija (za stilot na Madrid kade sto dvajcata posledni igrajaci stojat na sredinata na terenot )no ovoj problem ke se resi so vrakanjeto na pepe i premestuvanjeto na ramos vo sredinata (tandem ramos-pepe)arbeloa desno, e sega levo spored mene marcelo e eden prosecen igrajac koj ne e dorasnat za real soodvetna zamena a.cole (mislam deka i upravata e zagreana za nego).Veznjak OD kalibarot na Gerrard koj ke moze da igrae na mestoto na Vaart koj imaa sigurnost da ja iznese topkata od svojata polovina (pr. xavi za barca) so gago i alonso ke bidat sovrseno tri .Napred kaka ronaldo iguain. Spored mene tie igrajaci treba da se kupat a da si odat M>DIARRA>METZELDER>MARCELO>GRANERO(po moznost na pozajmica) pa duri i RAUL (ovaa sezona bese mnogu slaba za negovi standardi) a se smeta deka de la red moze da se vrati na terenite slednata sezona.HALA MADRID

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Гледам зборувате за Пелегрини требало да си оди,немал цвртина во карактерот и немал авторитет,а заборавате изгледа кој го седна Раул на клупа и кој му го дотера паметот на Гути,заборавате кој почна да форсира играчи од кантрерата...ама не,една неуспешна сезона и одма тренерот не чини.Ако сега му врачат отказ на Пелегрини,наредната сезона повторно ке бидеме исти како и оваа сезона.Треба време,играчите полека почнаа да се навикнуваат на формацијата на Пелегрини,а тоа што изгубивме од Барселона не е нималку негова кривица,туку едноставно изгубивме од најдобриот ТИМ во светот моментално.И шо ако го извадил Марсело?И да останеше Марсело на теренот пак исто ке беше,пак ке изгубевме.Треба да му се даде шанса на Пелегрини да си доработи до крајот на неговиот договор,односно уште следната сезона.Ако и тогаш нема успеси,може да се размислува за смена на тренер...А вака поради еден меч-НЕ!
SO OVAA TOTALNO SE SOGLASUVAM!!!!!!!!!!!!!

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Јас кажав, ќе се надевам до крај, битно е да ги победиме останатите утакмици и со стил да ја завршиме Примера, па ако киксни барса два пати, супер, ако не барем да се изигра машки до крај, па што биде нека биде :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Е баш ме интересира,читам Пелегрини немал карактер.Е ај нека ми каже некој шо карактер треба да има Пелегрини,и да сте вие кој играчи ќе ѓи редите?Шо треба Пелегрини да направи,да оди да се тепа со Перез,да го плука во лице,да им вели на играчите да прават 100 склека за секој погрешен пас...или да стојат без вода 3 дена?...Без везе.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Вчера Пелегрини не беше ништо крив, според мене беше ОДЛИЧНО поставена тактиката. Реал изгуби САМО од невнимание во две ситуации и затоа што ги искористи (малкуте) шанси што ги имаше.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Незнам зашто после секоја изгубена утакмица се истите муабети се вртат. Или сме дале премногу пари, или сме се заебале што сме ги продале Снаидер и Робен, или не сме имале добар тренер.. незнам само како може да плукате по играчите што според мене изиграа задоволително. Барса не успеа да не надигра како што го правеше тоа против другите екипи. Пред да биде утакмицата сите зборевте и кажувавте начини како да се спречи Меси.. изгледа требаше да се прават муабети како да се спречи Чави не Меси.. јебига единствената работа поради која ние изгубивме беше што неможевме да реализираме. Им се укажа една шанса на Барса и оп.. гол.

Иначе за Пелегрини мислам дека не треба да се менува, нека му дадат уште една сезона.. иако праи некои глуми смени на играчи како против Лион коа го извади Кака и го стаи Раул али тоа е.. мислам дека треба да му се даде уште една шанса.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Гледам зборувате за Пелегрини требало да си оди,немал цвртина во карактерот и немал авторитет,а заборавате изгледа кој го седна Раул на клупа и кој му го дотера паметот на Гути,заборавате кој почна да форсира играчи од кантрерата...ама не,една неуспешна сезона и одма тренерот не чини.Ако сега му врачат отказ на Пелегрини,наредната сезона повторно ке бидеме исти како и оваа сезона.Треба време,играчите полека почнаа да се навикнуваат на формацијата на Пелегрини,а тоа што изгубивме од Барселона не е нималку негова кривица,туку едноставно изгубивме од најдобриот ТИМ во светот моментално.И шо ако го извадил Марсело?И да останеше Марсело на теренот пак исто ке беше,пак ке изгубевме.Треба да му се даде шанса на Пелегрини да си доработи до крајот на неговиот договор,односно уште следната сезона.Ако и тогаш нема успеси,може да се размислува за смена на тренер...А вака поради еден меч-НЕ!
Хах... седнување на клупа Раул кој има 32, и кој не игра некоја многу добра сезона не е и некој успех. А веруј дека Раул и може ќе играше подобро ако му се даваше повеќе шанса, но и не верувам дека МП го седнал, му било наредено да ги става ѕвездите а не Раул. Истото и за Гути. Али небитно...

Сакам да кажам... не викам дека Пелегрини не знае да си ја врши работата, но во Реал не го покажа тоа, аман разберете веќе, не ги превртувајте работите.

И wtf е ова па сеа? Се спукале овие :tv:
Tension between Milito and Valdano in the changing rooms

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
EL NINho.Mislam deka i vo toa e sustinata pelegrini e odpisan od site po porazot od alcorcon a vsusnost toj vrsi i dobra rabota a naj na kraj ne mozes da ocenuvas rabota na trener posle 9 meseci.Treba da se ostavi pelegrini uste edna godina a i togas ako ne napravi nisto treba da bide odpusten

F

FilipMacedon

Гостин
Никој не кажа дека Пелегрини немал карактер,напротив,човек кој направи сјаен тим од Виљареал неможе да нема карактер,туку за да ги скротиш звездите од типот на Роналдо и Кака ти треба тренер не со било каков авторитет,туку мамоебач од авторитет какви што се Фергусон,Капело,Мурињо ...

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
EL NINho.Mislam deka i vo toa e sustinata pelegrini e odpisan od site po porazot od alcorcon a vsusnost toj vrsi i dobra rabota a naj na kraj ne mozes da ocenuvas rabota na trener posle 9 meseci.Treba da se ostavi pelegrini uste edna godina a i togas ako ne napravi nisto treba da bide odpusten
Дечко добредојден си на фан клубов, еден пријателски совет - користи мак поддршка на тастатурата :smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ееее Реал мој Реал...Цела сезона гледам и гледам и играта ни е како разбиена банда. Повторно докажаа дека се за ебење сите да им ебам :nerv:
Ај ќе се тешиме за до година :smir: како што праиме секој пат:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom