- Член од
- 11 април 2010
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 8
spored mene na real ovaa sezona im falat dvajca sigurni stoperi (albiol i garay) i eden bek (marcelo) plus eden dobar veznjak.Zosto?Albiol i Garay mozebi dobro rascistuvaat no tie nemaat sigurnost na primer kako puyol i pike odnosno ne se tehnicki podkovani za taa pozicija (za stilot na Madrid kade sto dvajcata posledni igrajaci stojat na sredinata na terenot )no ovoj problem ke se resi so vrakanjeto na pepe i premestuvanjeto na ramos vo sredinata (tandem ramos-pepe)arbeloa desno, e sega levo spored mene marcelo e eden prosecen igrajac koj ne e dorasnat za real soodvetna zamena a.cole (mislam deka i upravata e zagreana za nego).Veznjak OD kalibarot na Gerrard koj ke moze da igrae na mestoto na Vaart koj imaa sigurnost da ja iznese topkata od svojata polovina (pr. xavi za barca) so gago i alonso ke bidat sovrseno tri .Napred kaka ronaldo iguain. Spored mene tie igrajaci treba da se kupat a da si odat M>DIARRA>METZELDER>MARCELO>GRANERO(po moznost na pozajmica) pa duri i RAUL (ovaa sezona bese mnogu slaba za negovi standardi) a se smeta deka de la red moze da se vrati na terenite slednata sezona.HALA MADRID