Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Што викате Гути за Марсело?

В

Вори

Гостин
Абе ја усра Марсело,каков добар.ВДВ да излезе одма,Гути или Гранеро да влезат.
Не фати ни една топка.
Ако напраи нешто Реал,тоа преку Роналдо е.Гонзало е многу слаб денеска,се изненадив.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Браво за сите што викавте дека Кака игра слабо. :aplauz:

Марсело две чисти контри усра, ВДВ освен центаршутите топка не пипна. Ќе бевме многу поопасни ако Кака играше на местото на некој од овие двајца.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе ја усра Марсело,каков добар.ВДВ да излезе одма,Гути или Гранеро да влезат.
Не фати ни една топка.
Ако напраи нешто Реал,тоа преку Роналдо е.Гонзало е многу слаб денеска,се изненадив.
Саркастично го реков тоа Даворе, баш дека усра неколку добри акции :smir:

Па кога реков дека Џеко го ставам пред него, мадриѓани ми се нафрлија сите :toe:

Туку ај да не ви солам памет сеа, се надевам на подобра игра и пресврт во второ (бај да веј, ве чекав Х-1 за 10.000)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Мислам дека ви фали Кака да ги понесе контрите и да биде Реал поопасен. Ама :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Па кога реков дека Џеко го ставам пред него, мадриѓани ми се нафрлија сите :toe:
Што очекуваш од Гонзало, средниот ред е тапа, нема кој топка да му даде. За Гонзало да биде добар, мора да биде и средниот ред е добар, а ние моментално во средниот ред имаме само еден играч кој знае да даде добар пас (ВДВ), а тој го нема никаде.. :toe:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Сите за рака и нека се фрлат во Вардар. :kesa:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кака може не беше во топ форма но со самото присуству навлекуваше по 3 играчи на себе.Дефинитивно Многу ви фали Кака во тимов.

P

PewDiePie

Гостин
Мислам дека ви фали Кака да ги понесе контрите и да биде Реал поопасен. Ама :toe:
Кака може не беше во топ форма но со самото присуству навлекуваше по 3 играчи на себе.Дефинитивно Многу ви фали Кака во тимов.
Пошто Кака кај нас играше ви текиња,ние знаеме како треба со него :tv:

Ајде ајде може да изедначите,па и да ја свртите зошто да не.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Браво за Чави, браво и за ВДВ.

Се одјавувам тука, идам да пијам.. :cug:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
:smir:

Жалам момци, за Вас бев вечерва, арно ама (жими таквото арно) одбраната Ви е тапа. Повеќе среќа, следната утакмица...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Тоа е.Изгубивме,ама изгубивме од најдобрите.Паднавме машки,со напади и после 2 примени гола.И неме интересираат парите.Ако сакаат уште 400 милиони евра да потрошат,а ако сакаат ни денар.Титула?И да земиме и да не земиме гидинава,и уште 20 години да не земиме,јас пак ќе сум задоволен.И на крајов на мечов сум среќен,бидејки навивам за Реал МАдрид,бз разлика дали е прв или последен:smir::smir:ХАЛА МАДРИД...и спијте мирно:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom