Tonchie
BATTERY +
- Член од
- 15 јуни 2005
- Мислења
- 13.488
- Поени од реакции
- 7.983
Бјутифул Марија.... Ај вака да направиме една паралела. Алхемичарот на Коељо и Кодот на Да Винчи од Ден Браун се најпопуларни книги, нели. А сите што имаат прочитано малку повеќе зборат дека е обична чкартоина, кич. Посебно Алхамичарот е омилена книга на секоја втора девојчица што се сликала гола во CKM.И? Навистина не ве разбирам. Ок, ве бива, разбрате, слушате, мајстори сте и све тако даље... и? Аман више преку глава ми се коментарите со таа комерцијала, па комерцијала. И што ако е комерцијала? За мене беше совршена журката, затоа што мене не ми е битно што и како е во детали, мене ми е битно да има атмосфера и да се рипа и да се ужива. И токму тоа го постигна Гета со неговиот настап. Уште сум полна со позитивна енергија, затоа што навистина уживав и се откорнав од играње. Не сум била којзнае на колку журки, не сум клабериште, ама се дешавало кога ќе сум отишла да ми се приспие, одвај да чекам да си одам од што го тупат, а кога си одев од Гета жал ми беше што морам да си одам. Он треба да забавува и да приреди добра журка, а тоа и го напраи.
А и ти не си бил, така да немаш право да коментираш. Гледање клипчиња ја јутуб и чувствување на самата атмосфера на лице место ни од далеку не може да се спореди.
И? Што ако? И да дошол некој без ниедна песна да знае, тоа е негова работа. Не знам зошто мора да се плука и демек тие што знаеле една песна се као фејкери. Како може да си давате право да ги осудувате луѓето? Не се однесува ова на тебе, туку ова беше само едниот од многу постови што прочитав, па затоа и тебе те цитирам. Ок клабери сте, ама тоа не значи дека може да им солите памет на другите за тоа што е добра журка. И што е најинтересно на When love takes over не ни беше толку паѓање во делириум, за мене кога го опна ремиксот на Satisfaction беше врв.
Знам дека е модерно да се биде хаце, без разлика дали е тоа за рок, рап или техно/транс/штоидае. И ок, бидете си хаце, ама не ги плукајте другите и не мора да употребувате сарказам и иронија, само затоа што другите не се “експерти“ во таа област.
Така ти е и со Гета.
A дечињата што биле прв пат на журка ќе ги поздравам со .
Некој имаше спомнато и највеќе цицка по метар квадратен. Во понеделникот коа чекав бус на рекорд после работа накај дома дојде една со цицки ко баскети и почна да прави муабет на телефон, како е целата скршена пошто била на Гета Толкава цицка неам видено од mary_jane наваму :nesvest:Јако беше многуу пички имаше еј жими се неочекувано, а добредојдено