pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.539
- Поени од реакции
- 2.229
До вчера не ми беше, ама откако ги прочитав коментариве ми стана многу криво што не бев
Се работи за професионалност во сериозна работа. Истото ти е да гледаш финале од ЛШ и да ти прекини преносот 3 минути.Секако дека ќе те извади од такт.аман бе го отупевте со тие звучки , звучките од десно се изагнснаа 2 минути и пак се пуштија и тоа беше целата ствар.. големи јајца
Пендрек парти мислиш во смисол на педерска забава или во смисол дека во публиката доминирале мажи.Пошто онолку цицка на метар кадратен до сега немало на саем :smir:Ич ама ич не ми е криво шо не бев... порадо би седел в кафана со пифце и тома на звучник него на пендрек парти... едноставно ако нештото не го сакаш а ојш само ради реда то е тотална дупка.
Да клабериште сум се разбирам од музика, сум бил на миљарда журки во најаки дискотеки и најаки места(мангуп сум бе кабадајчар се фалам) и сакав да кажам дека тоа што го видов на гуета не е ништо нај нај, од моја гледна точка и не реков дека мора за сите да е така кажав за мене аманте не смеам да кажам дека нечини а?И? Навистина не ве разбирам. Ок, ве бива, разбрате, слушате, мајстори сте и све тако даље... и? Аман више преку глава ми се коментарите со таа комерцијала, па комерцијала. И што ако е комерцијала? За мене беше совршена журката, затоа што мене не ми е битно што и како е во детали, мене ми е битно да има атмосфера и да се рипа и да се ужива. И токму тоа го постигна Гета со неговиот настап. Уште сум полна со позитивна енергија, затоа што навистина уживав и се откорнав од играње. Не сум била којзнае на колку журки, не сум клабериште, ама се дешавало кога ќе сум отишла да ми се приспие, одвај да чекам да си одам од што го тупат, а кога си одев од Гета жал ми беше што морам да си одам. Он треба да забавува и да приреди добра журка, а тоа и го напраи.
А и ти не си бил, така да немаш право да коментираш. Гледање клипчиња ја јутуб и чувствување на самата атмосфера на лице место ни од далеку не може да се спореди.
И? Што ако? И да дошол некој без ниедна песна да знае, тоа е негова работа. Не знам зошто мора да се плука и демек тие што знаеле една песна се као фејкери. Како може да си давате право да ги осудувате луѓето? Не се однесува ова на тебе, туку ова беше само едниот од многу постови што прочитав, па затоа и тебе те цитирам. Ок клабери сте, ама тоа не значи дека може да им солите памет на другите за тоа што е добра журка. И што е најинтересно на When love takes over не ни беше толку паѓање во делириум, за мене кога го опна ремиксот на Satisfaction беше врв.
Знам дека е модерно да се биде хаце, без разлика дали е тоа за рок, рап или техно/транс/штоидае. И ок, бидете си хаце, ама не ги плукајте другите и не мора да употребувате сарказам и иронија, само затоа што другите не се “експерти“ во таа област.
Во ред е што супер си поминал, баш ми е мило, ама немаш право да збориш затоа што не си бил таму. Тие што биле, а не им се допаднало, ок, секоја почит за нив, биле и не им се допаднало, тоа е веќе прашање на вкус и ги разбирам и немам што да дискутирам на таа тема, затоа што ете сме имале различни впечатоци. Ти не си бил и немаш право да мрчиш едноставно. Остави не нас неклаберите да уживаме во нашето фејкерисување. :wink:Да клабериште сум се разбирам од музика, сум бил на миљарда журки во најаки дискотеки и најаки места и сакав да кажам дека тоа што го видов на гуета не е ништо нај нај, од моја гледна точка и не реков дека мора за сите да е така кажав за мене аманте не смеам да кажам дека нечини а?
Убо си помина добро кулирај пофалисе, јас бев на друга журка уште поубо си поминав , таква атмосфера како што имаше на журката што бев нема да има во скопје ни за 5 години , оти менталитетот на луѓето е таков. И да не тупам дека сум најак и се знам.
Уште еднаш кажав според мене како е и не ти реков дека мора и тебе да ти биди неубо оти јас така мислам.
А ти златен не виде ништо на Гета, пошто не беше на Гета.тоа што го видов на гуета не е ништо нај нај
Во ред е што супер си поминал, баш ми е мило, ама немаш право да збориш затоа што не си бил таму. Тие што биле, а не им се допаднало, ок, секоја почит за нив, биле и не им се допаднало, тоа е веќе прашање на вкус и ги разбирам и немам што да дискутирам на таа тема, затоа што ете сме имале различни впечатоци. Ти не си бил и немаш право да мрчиш едноставно. Остави не нас неклаберите да уживаме во нашето фејкерисување. :wink:
Јас на јутуб можам да ја гледам најдобрата журка на планетава земја и да ми изгледа тиња, затоа што едно е на видео каде што не се ни гледа ни слуша како што треба, а друго е да бидеш на лице место таму, па после да донесуваш заклучоци.
Сфаќам дека секој си има вкус. Почитувам сечие мислење.
А ти златен не виде ништо на Гета, пошто не беше на Гета.
Ја укакавте темата уште пред да се деси настапот.
Сега помина журката, ја коментираат тие што беа таму.
Таквите мислења ги почитувам. Твоето не.
Знам дека патиш од феномен „јас ќе бидам тој последен што ќе кликне на Цитирај“, па be my guest.