Reds United
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.571
- Поени од реакции
- 2.308
Не сум у тек со предходните стани, колку влезници ќе има?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
све живо и диво што мрда ќе биде на настанов,богами и тија што не ни знаа кој е Давид Гета
ЕптенИ мене ми требаат карти али јебига нема. Ебате, оние од село што се диват на Шабан Шаулич и на Синан Сакиќ ќе одат, а за мене нема карти. Слушнале 2 песни од Гета и ај сеа ќе идеме. 5 песни не знаат да ми набројат а се фураат после биле на Гета. Па кој кур идат коа не го слушаат... И за нас што навистина сакаме да го слушнеме човекот нема карти.
Неправедно, зар не?
И мене ми требаат карти али јебига нема. Ебате, оние од село што се диват на Шабан Шаулич и на Синан Сакиќ ќе одат, а за мене нема карти. Слушнале 2 песни од Гета и ај сеа ќе идеме. 5 песни не знаат да ми набројат а се фураат после биле на Гета. Па кој кур идат коа не го слушаат... И за нас што навистина сакаме да го слушнеме човекот нема карти.
Неправедно, зар не?
Извини ама не сме сите богати како тебе.poradi vasata nesposobnost da go mrdnete gazot i da kupite karti za sto imavte 10-tina i kusur dena nikoj ne vi e kriv sto saban saulic faci kje idat na zurkata, a vie ne goooolemite 15 godisni fanovi na guetta hahahah