Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е втората победа за оваа година ни тргна во 2011 :vozbud:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
I vtoriot gol odlicen kako i prviot, ekstra akcija i odlicna zavrsnica!

Ne igravme kojznae sto so ogled na golemiot broj prvotimci koi ne bea denes na teren, no sepak zasluzeno pobedivme!

GGMU

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу битен чекор кон титулата...
“безвезен“ натпревар каде една беља можеше да не кошта битни поени.....

Одигравме тамам за да победиме....иако можам да замерам дека воопшто не ми изгледаа свежи играчиве (кај неколкумина како да немаше воопшто мотиви после вториот гол), така да САФ мислам дека почесто ќе ротира во иднина....ќе видиме...

Ајде одиме само напред....

Top of league , top of the league...United are the top of the league !!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Нани колку и да е лигле, ептен големо влијание на играта има.. Еве го денеска, се враќа и веднаш прави асистенција и постигнува "winner".. Значи, на моменти знае ненормално да ме изнервира, ама кога игра - игра.. :) Ернандез мора да добива повеќе шанса, голот му беше ":vozbud:".. И ајде нека ни е честита новата победа.. Нека се множат.. Следни се најголемите ривали.. Без разлика што е ФА Куп, едвај чекам да дојде девети!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Слабо изигравме, но сепак доволно за победа. Јас мислам Андерсон денес фалеше во средината, а Бербатов без Руни да му асистира е никој и ништо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тежок меч, Стоук се копачи, јас не очекував нешто поинаку од нив, вие може чекавте да се отворат и да прават вонземјански акции ама се знае како играат Стоук.

Не знам зошто ве чуди тесната победа и тоа што играчите не форсираа многу многу. Како прво поминаа период во кој натпревари имаше секои 2-3 дена и еве сега една пауза од 5 дена. Мора да ротира Фергусон, океј, ама не може сите да ги изротира. Фаци како Евра и Видиќ мора да се свежи и затоа не мора форсирање откако ќе се постигне гол за победа, доволно е да се има контрола врз играта. Не знам за вас, јас сум сосема задоволна јануари да го истуркаме со победа од гол разлика, ако може и повеќе зошто да не, но пак ќе кажам, распоредов е напнат, играчите ги чекаат уште многу мечеви од ФА, ПЛ и двобои од ЛШ за кои ќе мора да се сите спремни. Гледам се чудите Андерсон зошто не играл. Па ќе го прегорат, мора одмор малку. И пред некој да каже дека не сме биле убедливи, нека го погледне распоредот на натпревари најпрво.

Следни се Ливерпул во ФА, очекувам шанса да добијат Смолинг, Еванс, Обертан, Чичарито, Овен, Фабио, а зошто да не и Линдегард на гол. Уште поубаво ако излезат Ливерпул со фул состав, барем помладиве ќе добијат вистинска шанса да покажат што знаат. За мене е ова еден сосема неважен натпревар, со оглед на тоа каков ни е март месец, може слободно да се испадне од купов.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Тежок меч, Стоук се копачи, јас не очекував нешто поинаку од нив, вие може чекавте да се отворат и да прават вонземјански акции ама се знае како играат Стоук.

Не знам зошто ве чуди тесната победа и тоа што играчите не форсираа многу многу. Како прво поминаа период во кој натпревари имаше секои 2-3 дена и еве сега една пауза од 5 дена. Мора да ротира Фергусон, океј, ама не може сите да ги изротира. Фаци како Евра и Видиќ мора да се свежи и затоа не мора форсирање откако ќе се постигне гол за победа, доволно е да се има контрола врз играта. Не знам за вас, јас сум сосема задоволна јануари да го истуркаме со победа од гол разлика, ако може и повеќе зошто да не, но пак ќе кажам, распоредов е напнат, играчите ги чекаат уште многу мечеви од ФА, ПЛ и двобои од ЛШ за кои ќе мора да се сите спремни. Гледам се чудите Андерсон зошто не играл. Па ќе го прегорат, мора одмор малку. И пред некој да каже дека не сме биле убедливи, нека го погледне распоредот на натпревари најпрво.

Следни се Ливерпул во ФА, очекувам шанса да добијат Смолинг, Еванс, Обертан, Чичарито, Овен, Фабио, а зошто да не и Линдегард на гол. Уште поубаво ако излезат Ливерпул со фул состав, барем помладиве ќе добијат вистинска шанса да покажат што знаат. За мене е ова еден сосема неважен натпревар, со оглед на тоа каков ни е март месец, може слободно да се испадне од купов.
Да игравме со некоја екипа од втора или трета англиска па ај и да отпаднеме ама играме со вечниот ривал Ливерпул на Олд Трафорд и воопшто не сакам да изгубиме. Ако треба нека се тепа на овој меч па во следно коло подобро да испаднеме како што викаш ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom