Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки ако Руни си решил да си оди, ние ништо не можиме да направиме околу тоа. Само се надевам дека ако си оди ќе оди во Реал, Барселона или некаде во друг тим, само не во ПЛ. И се надевам дека ако си замине ќе бидат донесени добри замени.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нема теорија да биде продаден у Сити у Јануари. Ако треба така ќе дреме на клупата до крајот на договорот , ама нема да го продадат таму.
Реалноста: Манчестер Ј. стана фидер клуб. Правиме играчи и ги продаваме.
Ако Руни инсистира да си оди у Јануар, нема да биде биде продаден на англиска екипа дефинитивно, така да само Реал останува можна опција.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да се слагам, не сме ние Ајакас или незнам кој, ќе ги направиме играчи, па ај продај ги после, не чини тоа !

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Јак муабет паѓа овде :icon_lol:

и за крај

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Само од Руни не го очекував ова :kesa: Да се надеваме дека до Јануари или Јуни ќе ги средат проблемите со Ферги, да не брзаме со заклучоци...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Сигурен сум дека Руни нема да си оди. Сигурен сум како што бев сигурен за Видич летово кога цел фан клуб јадеше гомна дека бил предавник и потрчко. РУНИ НЕ СИ ОДИ!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сигурен сум дека Руни нема да си оди. Сигурен сум како што бев сигурен за Видич летово кога цел фан клуб јадеше гомна дека бил предавник и потрчко. РУНИ НЕ СИ ОДИ!
Разбуди се сине.:))
Ок,те разбирам,тешко е да се прифати тоа шо го читаш.:))
јас се зачудив,не па ти.:))
Ако не си оди во Јануари,на лето околу 30 милиони ако земате за него,супер зделка ќе направите.:))

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Гледам дека е стварно напната ситуацијава у фан клубов, ама и се подразбира зошто е така. Еве ако се деси Руни да си оди, во рок од две години ќе ги изгубиме двајцата најдобри играчи - Роналдо и Руни што и не е мала работа. Од друга страна пак како што кажа еден претходно ние навиваме за Ман Утд, а не за Роналдо или Руни и ние веруваме во Фергусон, а не во чудата на Роналдо или борбеноста на Руни, така да верувам дека ситуацијава ќе искочи со Happy End за нас :wink:.

--- надополнето ---

Ако не си оди во Јануари,на лето околу 30 милиони ако земате за него,супер зделка ќе направите.:))
Во тој случај и вие со 15 милиони за Фабрегас супер зделка ќе направите..!! :smir:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ќе збориме пак, може? :)

Инаку колку да се знае, Руни не ми е во тесниот круг на омилени играчи, баш во оние неколку кои ги сметам за идоли, ама убеден сум дека нема да си оди, од причини кои јас си ги знам. :)

Така беше и за Видич. :)

Додека пак за Роналдо дека ќе си оди бев сигурен уште лето 2008, кога се регистрирав на форумов, па и се карав со некои членови, аватарот ми беше нешто Руни ја сече главата на Роналдо и сите велеа нема да си оди, но наредното лето си отиде. Добро ми оди засега со ''предвидувањава'', сигурен сум дека и со Руни нема да промашам. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Во тој случај и вие со 15 милиони за Фабрегас супер зделка ќе направите..!! :smir:
Toлку и се разбираш ти од фудбал.
На лето Руни ќе има само уште 1 година договор со Јунајтед,а Цеск со Арсенал уште 4.
Руни и Цеск имаат различен карактер,Цеск додека Венгер нема да го пушти,нема да си оди и ќе дава 100 проценти на секој натпревар,а види Руни како игра сезонава,нешто не штима,нели?

Ќе збориме пак, може? :)
Така беше и за Видич. :)
Друже не беше така и за Видич.Тоа беа само шпекулации,измислици.Излезе САФ пред новинарите и кажа дека сака Видич да си оди од клубот? :toe:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
На лето Руни ќе има само уште 1 година договор со Јунајтед,а Цеск со Арсенал уште 4.
Руни и Цеск имаат различен карактер,Цеск додека Венгер нема да го пушти,нема да си оди и ќе дава 100 проценти на секој натпревар,а види Руни како игра сезонава,нешто не штима,нели?

Друже не беше така и за Видич.Тоа беа само шпекулации,измислици.Излезе САФ пред новинарите и кажа дека сака Видич да си оди од клубот? :toe:
Абе заеби, и за Роналдо кажа дека нема да си оди, после финалето во ЛШ го праша новинар Are you going away from Manchester? Роналдо кажа No, I'm staying. И овој good lad. После знаеме што се случи. :)
И за Видич пробаа да ја замрсат работата новинарите, па и Ферги му беше лут некое време, ама сега е капитен.

Руни останува, mark my words. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Додека има такви како тебе по фан клубовите, можам да кажам дека се разбирам од фудбал :pos2:.. и убаво ти пиша Девил Гај (ај заеби), гледам си напишал дека веруваш во Венгер, па слободно продолжи да си веруваш и мисли си дека он одлучува дали Цеск ќе си оди или не - за тоа ќе збориме налето :smir:.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Додека има такви како тебе по фан клубовите, можам да кажам дека се разбирам од фудбал :pos2:.. и убаво ти пиша Девил Гај (ај заеби), гледам си напишал дека веруваш во Венгер, па слободно продолжи да си веруваш и мисли си дека он одлучува дали Цеск ќе си оди или не - за тоа ќе збориме налето :smir:
Аха,е кој одлучува бе дете? трајко и петко ли?
Ај на ти една песничка од утре да си ја пееш на утакмици:))
Wayne Rooney, Rooney
he kisses the badge on his chest,
then hands in a transfer request.
Wayne Rooney, Rooney :))

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Аха,е кој одлучува бе дете? трајко и петко ли?
Ај на ти една песничка од утре да си ја пееш на утакмици:))
Wayne Rooney, Rooney
he kisses the badge on his chest,
then hands in a transfer request.
Wayne Rooney, Rooney :))
:pos: Би прифатил дека сум дете ако евентуално имаш над 30 год, затоа што јас имам 24 :pos2: и :ne: сум Трајко или Петко, туку Жарко и фала за песната, ама сеуште не е момент за да ја пејам :smir:.. патем повели едно клипче за да спиеш поубаво - :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom