Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
:pos: Би прифатил дека сум дете ако евентуално имаш над 30 год, затоа што јас имам 24 :pos2: и :ne: сум Трајко или Петко, туку Жарко и фала за песната, ама сеуште не е момент за да ја пејам :smir:.. патем повели едно клипче за да спиеш поубаво - :vozbud:
Уште поголем срам,24 години,а мозок на 12 годишно дете.:toe:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Уште поголем срам,24 години,а мозок на 12 годишно дете.:toe:
Јбг таков сум, можеби требало во животот да навивам за Арсенал, па тогаш да имам мозок и разбирање од фудбал :tapp:..

Инаку еве ти мислење од твојот идол: http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6453341,00.html - сеа уште ли тврдиш дека Руни ќе замине ? :pos2:

--- надополнето ---

А овој па...Со неговите изјави преку Тасе..

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6454350,00.html
:pos2::pos2:

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13953:2010-10-19-12-28-02&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4 - и овој со своја изјава!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јбг таков сум, можеби требало во животот да навивам за Арсенал, па тогаш да имам мозок и разбирање од фудбал :tapp:..

Инаку еве ти мислење од твојот идол: http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6453341,00.html - сеа уште ли тврдиш дека Руни ќе замине ? :pos2
Абе на тебе ништо не ти помага,без разлика за кој клуб да си навивал..
Инаку Венгер види кога го изјави тоа,а после збори.И тој како и сите други(исто и јас),бевме убедени дека Руни ќе остане во Јунајтед и дека се е жута штампа,ама денес САФ не демантира и вели дека Руни сака да си оди.Што не е јасно тука?

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не ми е јасно што толку се замараш ти со Руни и Ман Утд па од прееска солиш памет тука кој дал изјава и што дал. Немој утре да излезеш со линк дека Руни иде у Арсенал, пошто ќе се откажам од гледање фудбал :pos2:..
И ајде доста ја потпунувавме темава со контрање и глупости, ако толку се разбираш од фудбал и сакаш контрање - дај ми МСН или Скајп и до сабајле ќе правиме муабет - тука нема смисла веќе. Поз

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мурињо: Руни му припаѓа на Манчестер Јунајтед, тој треба да остане таму
Жозе Мурињо верува дека Вејн Руни ќе остане во Манчестер Јуанјтед и покрај сите недоразбирања со Сер Алекс Фергусон кои излегоа на виделина во изминатиов период. Евентуалното заминување на Вејн Руни од Манчестер Јунајтед е главната тема во изминатите неколку дена, особено по емоционалната прес конференција на Сер Алекс Фергусон на која ја потврди желбата на напаѓачот да го напушти Олд Трафорд. Но, Жозе Мурињо не верува дека Руни ќе замине од Манчестер Јунајтед, Португалецот смета дека тој им припаѓа на Црвените Ѓаволи и таму треба да остане до крајот на својата кариера.
"Моето мислење е дека тој ќе остане во Манчестер Јунајтед" - изјави Мурињо по натпреварот со Милан.
"Тој веројатно сака да си замине од некои причини, но јас верувам дека Руни му припаѓа на Манчестер Јунајтед, им припаѓа на фановите на Манчестер Јунајтед, му припаѓа на Олд Трафорд".
"Верувам дека тој ќе остане".
"Но доколку на крајот од денот доколку тој замине од Манчестер Јунајтед, јавете ми се".
Запрашан дали би сакал да го донесе во Реал Мадрид, Мурињо одговори:
"Секој би бил заинтересиран да го донесе, но ќе повторам, не верувам дека тоа ќе се случи".
"Така мислам, а и го посакувам тоа, бидејќи ми се допаѓа тој како фудбалер, го ценам Сер Алекс Фергусон и Манчестер Јунајтед, верувам дека најдобро за Руни е да остане таму до крајот на својата кариера".
Запрашан дали би било возбудливо да ги спои повторно Кристијано Роналдо и Вејн Руи, Португалецот одговори:
"Да, но тој ќе остане на Олд Трафорд, сигурен сум".

Извор

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Мурињо: Руни му припаѓа на Манчестер Јунајтед, тој треба да остане таму
Жозе Мурињо верува дека Вејн Руни ќе остане во Манчестер Јуанјтед и покрај сите недоразбирања со Сер Алекс Фергусон кои излегоа на виделина во изминатиов период. Евентуалното заминување на Вејн Руни од Манчестер Јунајтед е главната тема во изминатите неколку дена, особено по емоционалната прес конференција на Сер Алекс Фергусон на која ја потврди желбата на напаѓачот да го напушти Олд Трафорд. Но, Жозе Мурињо не верува дека Руни ќе замине од Манчестер Јунајтед, Португалецот смета дека тој им припаѓа на Црвените Ѓаволи и таму треба да остане до крајот на својата кариера.
"Моето мислење е дека тој ќе остане во Манчестер Јунајтед" - изјави Мурињо по натпреварот со Милан.
"Тој веројатно сака да си замине од некои причини, но јас верувам дека Руни му припаѓа на Манчестер Јунајтед, им припаѓа на фановите на Манчестер Јунајтед, му припаѓа на Олд Трафорд".
"Верувам дека тој ќе остане".
"Но доколку на крајот од денот доколку тој замине од Манчестер Јунајтед, јавете ми се".
Запрашан дали би сакал да го донесе во Реал Мадрид, Мурињо одговори:
"Секој би бил заинтересиран да го донесе, но ќе повторам, не верувам дека тоа ќе се случи".
"Така мислам, а и го посакувам тоа, бидејќи ми се допаѓа тој како фудбалер, го ценам Сер Алекс Фергусон и Манчестер Јунајтед, верувам дека најдобро за Руни е да остане таму до крајот на својата кариера".
Запрашан дали би било возбудливо да ги спои повторно Кристијано Роналдо и Вејн Руи, Португалецот одговори:
"Да, но тој ќе остане на Олд Трафорд, сигурен сум".

Извор

Е ако се исполни ова шо го кажува Мурињо ја го честам 1/4 бурек и кисело млеко во Прилеп :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Сака да го тренира во Манчестер кога ќе дојде за 2 сезони, затоа брбла вакви работи во јавност.

Како и да е, не знам кој е најглуп - дали руни или неговиот агент кој што во најлош момент ги части медиумите со ваква информација, кога руни нема врска од играње, тапа е, во најлоша форма и слично...и не може да се продаде на никој како што можеше пример летово пред светското.
Сега во најпогодна ситуација би бил евентуално тимот кој ќе проба да го ангажира, т.е. тие да ги водат преговорите (да понудат сума помала од онаа која ја заслужува) и манчестер или да прифати или со палецот во гз да си остане. Од друга страна пак, руни е мекуш кој не може да биде ѕвезда од калибарот на најаките играчи, бидејќи дозволува еден мочан притисок од медиуми да му влијае на кариера и да рече "готово, јас веќе овде не играм, барам спас надвор".
Ебати професионализмот, белиот пеле и сите останати...Руни сине, сам се заебуваш и на крај фергусон ќе ти биде крив, но тогаш друг ќе носи број 10, а ти ќе си некаде на некоја клупа со тренерица, ќе трчкаш и ќе поздравуваш публика.
Ако правилно размисли и не биде тврдоглав каков што и е, тогаш нема да му прават booo на ОТ и може само бројот ќе му го сменат, место да го кикнат :icon_mrgr

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ми е прееемногу чудно што наеднаш се случува ова и за 5 минути го озвадија банерот од Најки на ОТ.

П.С. Абе Руни наеднаш многу симпатичен стана за останатите тимови и тренери, нели Шрек Мек, ово оно :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мене ми треба нешто друго :) Ми треба слика со добар квалитет од сите играчи, ( т.е ко секоја година шо се сликаат на Олд Трафорд со се Ферги, Фелан и компанија ) ќе ја стаам на УСБ ќе си ја извадам у фото студио во поглем формат и ќе ја имам во соба :)
Ај ако може ....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.054
Е ко ќе најдите нов англиски талент шо го може ова тогаш заборавете го Руни. Until then..... :

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
А зошто јас сепак мислам дека ова е добра глума од Фергусон и Руни?
Нешто овде мене не ми штима...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
А зошто јас сепак мислам дека ова е добра глума од Фергусон и Руни?
Нешто овде мене не ми штима...
Што не штима?
bobipp
И бекам, кин, кантона кога отидоа тоа си викаше кој го може ова епа еве добри замени наогаме мада не верувам во ништо додека не излезе Руни да каже си одам па тогаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom