Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Стварно чудно ми стана шо крена Лорис на левата страна, најверојатно мислеше оти там ќе му га шутира Робен. Милер ни за 10 степени не го смени правецо, грешката си беше на Лорис. Иначе фати добри топки, му треба искуство оште а и некак малечок ми стоо на стативата. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Стварно чудно ми стана шо крена Лорис на левата страна, најверојатно мислеше оти там ќе му га шутира Робен. Милер ни за 10 степени не го смени правецо, грешката си беше на Лорис. Иначе фати добри топки, му треба искуство оште а и некак малечок ми стоо на стативата. :)
Не може секогаш голманот да е во топ форма, се случуваат грешки, денес таа грешка ги чинеше Лион гол:toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.995
Поени од реакции
7.150
Рибери црвен... го стигна клетвата од Рафаел :pos: :pos:
Богами го фати и то дупло. Пошто е директен црвен можно е да не игра и финале. Еј што ќе ми биде мило за тоа ама и вака гревот е исплатен. Уште Лион да ги испадне сега супер ќе биди.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Кретенчињата измешале милиони и милјарди... како може да вреди 1,8 милиони а да има приход од 459 милиони :pos:
Нема врска, од тој приход мош само 50м се профит-чисти пари. :)

:pos:

А Арсенал вреди повеќе од Барселона :D Yeah Sure
Сакаш да кажеш оти и МЈ не вреде повеќе од Реал?:kesa: се зафркавам :) зашо да не вреде повеќе?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сакаш да кажеш оти и МЈ не вреде повеќе од Реал?:kesa: се зафркавам :) зашо да не вреде повеќе?
Затоа што тешка мафија стои позади Реал и Перез...И преголеми инвестиции се вложени што не сме свесни ни ние...9,5 мил. за Бенз год. од курташак, а глеј го грее клупа и го боли кур ова е само пример.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Затоа што тешка мафија стои позади Реал и Перез...И преголеми инвестиции се вложени што не сме свесни ни ние...9,5 мил. за Бенз год. од курташак, а глеј го грее клупа и го боли кур ова е само пример.
Реално гледано, реал е повеќе маркетинг компанија отколку фидбалски клуб и не треба ни да го има во оваа листа:toe:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Реално гледано, реал е повеќе маркетинг компанија отколку фидбалски клуб и не треба ни да го има во оваа листа:toe:
Епа брат за тоа се криви оние што им дозволија, на луѓе што немаат блаѓе везе со фудбалот да инвестираат во клубот...сеа ти размисли и се ќе ти биде јасно послен.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom