Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Kolku mi e smesen muabetov za naslednik na Fergie koga nikoj ne kazal deka Fergie voopsto planira da si zamine od klupata na Man Utd....inaku za okolu 5-6 godini AKO si zamine bi go sakal Mourinho da go vidam na Old Traford...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Kolku mi e smesen muabetov za naslednik na Fergie koga nikoj ne kazal deka Fergie voopsto planira da si zamine od klupata na Man Utd....inaku za okolu 5-6 godini AKO si zamine bi go sakal Mourinho da go vidam na Old Traford...
Пред две години изјави дека си оди по завршувањето на 2010/2011 сезоната.
Официјално.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
според мене мурињо не е достоен за да го води јунајтед незнам зошто...
сепак типувам на СОлскер , Кин, Кантона првиот со резервите вториот беше на сандарленд а кантона е со децата

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Пред две години изјави дека си оди по завршувањето на 2010/2011 сезоната.
Официјално.
Јас мислам дека кажа оти ако ги симне Ливерпул од врвот ќе ја смета неговата мисија во Јунајтед успешно завршена и слободно ќе може да се пензионира :). Исто така кажа дека сака уште една титула во ЛШ :)

Едит: Е сеа ако ја освои годинава 19та титула сигурно ќе остане уште една сезона,можеби и 2..за повеќе не ми се верува

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Исто како што после сезоната 2001/02 рече дека ќе си замине, па пред НГ рече дека додека го крепи здравјето ќе го гледаме на клупата. Што е до мене, стариов никад да не си замине :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Исто како што после сезоната 2001/02 рече дека ќе си замине, па пред НГ рече дека додека го крепи здравјето ќе го гледаме на клупата. Што е до мене, стариов никад да не си замине :)
И јас го давам гласот за САФ да биде доживотно на клупата на Јунајтед :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
според мене мурињо не е достоен за да го води јунајтед незнам зошто...
сепак типувам на СОлскер , Кин, Кантона првиот со резервите вториот беше на сандарленд а кантона е со децата
Не само што не е достоен, копилето беше најодговорно што нашите играчи "попиваа" поголеми казни ради неговите поплаки .... Он и дебелиот од Лузерпул беа најголеми гом**јадци против Манчестер и најјаки плачковци по изгубените утакмици.

Епа да ме убијат нема да прифатам дволичњаци да го водат мојот ЕДИНСТВЕН тим :nenene:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не само што не е достоен, копилето беше најодговорно што нашите играчи "попиваа" поголеми казни ради неговите поплаки .... Он и дебелиот од Лузерпул беа најголеми гом**јадци против Манчестер и најјаки плачковци по изгубените утакмици.

Епа да ме убијат нема да прифатам дволичњаци да го водат мојот ЕДИНСТВЕН тим :nenene:
Мур е стручњак ама е голем гомнојадец и заради тоа не ми се допаѓа:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Не, мене ич к*р не ме боли за вас, се додека сме ние на 1вото место :helou:
Чисто информативно
Епа ај се надевам од Понеделник ќе почне да те боли :smir:

А за Мурињо,искрено и јас го мразев ептен,па и уште го мразам(ептен,ептен,ептен малце),баш поради неговата ароганција,но пополека почна да ми се допаѓа човекот. Голем стурчњак е,а на нас тоа ќе ни треба. Шо коа Дејвид Мојс не јаде гомна,кога неможе ни да му се фати на Мурињо :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Воопшто не ја оспорувам неговата стручност, мојот коментар беше околу дволичноста и неправедностите што поради него ги трпеше Јунајтед ... Не ми е логично некој што плукал по мојот ЕДИНСТВЕН сега да биде главен таму. ЈБГ, можда ми е глупо размислувањево, ама едноставно не го варам Мурињо :smir:
Едит: ама за тоа до небо би скокал ако САФи предаде палка на ОЛЕгенд

F

fantomX

Гостин
Фергусон ги отера „упичкуматерин“ од BBC новинарите 2004та, или 2003та беше, за Верон.
Тој е ебано добар играч, а вие сте ебани глупаци. Повеќе нема да кажам ниеден ебан збор за вас.
Во буквален превод од англиски.

Или попресно беше, Саутгејт од Мидлзбро го обвини Роналдо за глумење пред едно 3 години.
Реакција на Фергусон на побараниот коментар од Скај-новинарот: Биди ебан професионалец.
Новинарот: Роналдо одговори веќе.
Фергусон: Fucking hell со твоите одговори.
Новинарот: Не зборувајте така со мене. Ако сакате зборувајте, ако не, одете си.
Фергусон: Fuck off + лупање на врата.

Мурињо гомнојадец голем...? :raz:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.128
Поени од реакции
1.730
Баш за тоа го сакаат сите фанови на Јунајтед, дека иде сам против сите,го боли таквиот шо мислат сите.Цврст карактер има, наликува на Фергусон.Плус, самиот си се кани да дојде, ја би го прифатил без размислување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom