Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа покрај Рио и Видиќ кај ќе играше? Он сакаше прв тим, крцкалче, опасни грешки правеше инаку....а Роси покрај Руни, Роналдо, Нистелрој и кој не...во погрешно време дошле, тоа е.
И јас ова го зборам цело време, не дека нема да стане којзнае каков фудбалер, ама еве, типот сака првотимски статус. Нани да не ќе го седнете на клупа за Тошиќ да дојде? И Пике е добар ама Еванс за мене е копачиште, колку и да е изгубен некогаш, не заборавајте кој го стави во џеб Ибрахимовиќ и Дрогба на првиот дуел годинава. Баш како што кажа друже Манс, кај ќе играше покрај Рио и Вида? :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да. И Пике не беше достоен. И Џ. Роси. И уште Х случаеви.
Туку, ако планира Фергусон пак да му става таква тортура подобро нека остане во Келн. Ете изјави дека сака првотимски статус. Ферги не му даде ни на клупа да седи, срамота.

Ова е една од неколкуте одлуки на Фергусон со кои не се согласувам.
Пике и сега да дојде нема да го сакам! Еден од најодвратните играче ми е, и по игра и по фаца. Роси дека е? Изгубен е веќе, просечен играч за мене, не ни треба. За Тошич лично мое мислење е оти треба да се врате у Манчестер и да му се укаже шанса и мислам оти така ќе биде, ама му верувам на Ферги и нее исто да играаш у Германија и у Англија, или па у тим как Келн или Манчестер. Тие шо го пратат секојден најубаво знаат. :)
Нека е честито титулата на резервите, па сега да му помогнат и на првио тим! :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095

Интересни слики :).. Поздрав до Чомбе,од неговиот фејсбук профил ми се сликиве :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Еве малку поопширно за резервите: http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2030905,00.html

Последната реченица - "United will now face southern section winners and reigning play-off champions Aston Villa in the Barclays Premier Reserve League play-off final at Old Trafford on Monday 3rd May, kick-off 3pm."

Сигурен сум дека OLEgend ќе ги реши Вила :smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.728
Рибери црвен... го стигна клетвата од Рафаел :pos: :pos:

Член од
21 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
па ништо не останува неизбалансирано во природата :)) , али ми се свиѓа што толку брзо се среди тоа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најгласен беше грдиот за да добие црвен Рафаел, ете му сега и нему.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Прилично аматерски гол прими Лорис, не сум убеден дека е достоен за Манчестер.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ја мајката?А виде дека Милер го смени правецот на топката?
Не ја мешај мајка ти, остај ја нека глеа "Долина на волците".
Тргна на лево детево, пред да ја види топката, типична почетничка грешка... Милер не го смени правецот, само ја подигна топката. :helou:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Лори е супер голман што не испофати а и плус беше маркиран кога го прими голот после тоа накај 80 мин. пред да искочи Робен видовте што му фати на Робен а потоа и на Гомез. Јас мислам дека одличен голман е Лори и треба Ферги да го земе. Пак Баерн вака така некако среќа несреќа победи и таму ќе изгубат 2 - 1 и пак поради гостински голови во финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom