Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Утре може да се случи една од најголемите нати-дај ми услуги. Ние да го тепаме Сити му правиме услуга на Тотенхем. Тотенхем да го тепа Челзи ни прави услуига нам. Да се надеваме дека ова ќе се оствари. Уште тоа ни остана...надежта... :smir:
:pop: Фала ти Господе за денешниов прекрасен ден. Како што беше денес со нас така биди со нас и до крајот. Нема предавање дечки оваа победа денеска ќе им даде 3297659176592765 мотиви на нашиве што не верувам да кикснат до крајот. А ако се случи Челзи да изгуби од било кој една утакмица ќе биде голем плус, ГООООЛЕМ ПЛУС= ТИТУЛА!
:helou:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.170
ajde ajde.....vo nasi race ste :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па ништо чудо и да им пуштат, немаат достоинство они да играат иако се испаднати веќе од сите можни конкуренции.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.394
Поени од реакции
30.843
ajde ajde.....vo nasi race ste :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ливерпул се бори за 5то место, зошто би им попуштиле на Челзи?
Нема смисла шо зборуеш, ако ти би изгубил за Челзи, Бенитез не би го прифатил тој ризик.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Неможам саа да пишам, а имам чувство за одличен пост :vozbud: Фала ТОТЕНХЕМ!

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
уф уф уф мераци а плус и терио црвен , сега не знам кога ќе му ја активираат казната но како и да е едно коло ќе паузира се надевам оваа сезона :D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.170
Нема смисла шо зборуеш, ако ти би изгубил за Челзи, Бенитез не би го прифатил тој ризик.
Zatoa sto:
1.Liverpool ke odi na osvojuvanje na EL...ako ja osvoi i drugata godina ke igra vo nea
2.Vednas posle natprevarot so Athletico sleduva toj so Chelsea....igracite ke bidat zamoreni
3.So eventualno finale Benitez ke si gi 4uva igracite i nema da gi forsira zatoa sto ke mu trebaat za (eventualno) finale
4.United ako osvoi titula ke bide najtrofeen klub vo Anglija
Se nadevam deka bea jasni pri4inite....

Тешете се со следната сезона:tv:
a i vie ke se tesite.....ne nadevajte se na visok plasman narednata sezona...posle ovie 3 pobedi nad city vo 90 i nekoj....crno vi se pisuva v godina...i dosta sega nemam namera da se raspravam so vas
P.S i da bidam jasen....zna4i ne odam jas na poraz protiv Chelsea....jas na sekoja utakmica posakuvam pobeda....no ova e realnosta....tesko Liverpool da slavi protiv Chelsea

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ливерпул и да е 6то место повторно ќе игра ЛЕ, но ќе игра квалификации. Со 5то место би играле директно. Но, и да освојат ЛЕ оваа сезона ќе играат повторно наредната во ЛЕ.

Така да, можно е да ја дадат на Челзи затоа што не би сакале ние да станеме најтрофеен клуб во Англија. А, исто така сигурно на тој натпревар ќе ги одмора Торес & Џерард затоа што ќе треба да играат полуфинале со Атлетико, така да големи се шансите за Челзи да победи. :toe:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.170
Ливерпул и да е 6то место повторно ќе игра ЛЕ, но ќе игра квалификации. Со 5то место би играле директно. Но, и да освојат ЛЕ оваа сезона ќе играат повторно наредната во ЛЕ.

Така да, можно е да ја дадат на Челзи затоа што не би сакале ние да станеме најтрофеен клуб во Англија. А, исто така сигурно на тој натпревар ќе ги одмора Торес & Џерард затоа што ќе треба да играат полуфинале со Атлетико, така да големи се шансите за Челзи да победи. :toe:
eve nekoj pameten...kako sto gledate prvo gi navedov drugite pri4ini a kako posledna deka United ke bide najtrofeen

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom