Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Качи се до гооре да ти објаснам :) Сите тие искусни менаџеере знаат шо да очекуват. Ферги вика: коо купуваш зрел играч за големи паари неможеш да очекуваш да ги вратеш парите дадени за него (у смисла да го продадеш за исти или поголеми паари) :)
Па истото и јас го кажах,неможеш да очекуваш да профитираш од него..=) Единствен начин е да покаже добра игра,и со тва да ги оправда парите дадени за него,ама Бербатов ни 50 посто не оправда.:smir:
пс:слегни ти,вчера фудбал играјах,повреден сум неможам да се качувам по скалите.:pos2: ак ти чине де :D

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па истото и јас го кажах,неможеш да очекуваш да профитираш од него..=) Единствен начин е да покаже добра игра,и со тва да ги оправда парите дадени за него,ама Бербатов ни 50 посто не оправда.:smir:
пс:слегни ти,вчера фудбал играјах,повреден сум неможам да се качувам по скалите.:pos2: ак ти чине де :D
Де кажи га формулата за твојта пресметка? :) Гледи Николче да набии цена. :)
Неможам, и јас играх фудбал изморен сам и дремам. Ај стига офтопици! :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Анкетата е за најубав гол на Манчестер Јунајтед во оваа сезона, кој сака нека гласа... според мене оној на Овен против Сити :helou:

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={6DDFCB6E-3471-4E45-9385-F04D05F4A70D}&newsid=6648091

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За мене најубави се:

A) Ryan Giggs v Tottenham Hotspur (како опали од слободен удар :drk:)
B) Michael Owen v Manchester City (UNTIL WE SCORE :eek:jea:)
I) Wayne Rooney v Arsenal (спринтов беше :vozbud:)
L) Nani v Bayern Munich (сигурно се мисли на петата, и тоа е :drk:)

Сепак, кога би бирала еден од овие, би го одбрала исто и јас како Миле, тој на Овен против Сити. Колку само ми е жал што се повреди Овен, татарот може вода да му носи.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Ова што ќе ви го кажам сигурно нема да ми верувате,знаеше ли некој дека Бербатов на 18 години играл за Вардар и оти од управата потенцирале дека немал тален и бил продаден,ова е вистина нема никаква зафрканција .
Слободно прочитајтеја неговата биографија на википедија стварно се имам турено од смеење кога го прочитав тоа .Уштеднаш потенцирам дека оваа што го кажувам не е никаква зафрканција слободно проверете.:pos2::pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Ова што ќе ви го кажам сигурно нема да ми верувате,знаеше ли некој дека Бербатов на 18 години играл за Вардар и оти од управата потенцирале дека немал тален и бил продаден,ова е вистина нема никаква зафрканција .
Слободно прочитајтеја неговата биографија на википедија стварно се имам турено од смеење кога го прочитав тоа .Уштеднаш потенцирам дека оваа што го кажувам не е никаква зафрканција слободно проверете.:pos2::pos2::pos2:
Па нема талент, со право го избркале.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Сеа го напаѓаме сите, а можам да најдам постови од сите нас потенцирам ,,нас‘‘ кога го славиме кога дал гол! Нормално дека има некаков талент штом беше 2 години прв стрелец во бундес лига и успеал да заигра за манчестер.....

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Не играл туку бил само на проба и бил вратен назад :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Не играл туку бил само на проба и бил вратен назад :)
Токму така.
Инаку денеска му е роденден на Андресон. Нека му е среќен роденденот, и се надевам дека ќе остане со нас:smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Среќен роденден! Нека ни оздравее поскоро ѓупчето :) А за најдобар гол:
B) Michael Owen v Manchester City
E) Darren Fletcher v Everton
L) Nani v Bayern Munich (и двата заслужуват) :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Гласав за Нани против швабите, иако око ми фатија Руни со Арсенал, ради шпринтот и оној со глава што го забива... а богами убави се оние и на бабатов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom