Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.116
Поени од реакции
1.698

:icon_lol:

Иначе Жан, неможеш да ме убедиш дека не се бил среќен со трансферот, го шитнавме Саха, Руни и Тевез ќе ни беа единствените напаѓачи, ако случајно се повредеше некој од нив ќе моравме да играме некој од Кембел(кој моментално е трет избор во Сандерленд), Македа или Велбек (анонимуси до таа сезона).

п.с пазете ги Глејзери.Давале безпари шалови(кои инаку се шиткаат и клубот добива пари) на некои фанови пред натпреварот со цел да ги скријат G&G шаловите.Мораме шо побрзо да се отарасиме од гнидиве, ни го уништуваат се повеќе и повеќе тимот, поготово тоа ќе се види доколку не купиме ништо летово.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Го личи?

Е ај па да не го личи :)
Ја па и капитенската трака му личе :pos2:
Добро бе маме му еб*м, како можете да го сметате Бербатов за Македонец ?!? :tapp:
Еве и мајка му и татко му нека се чистокрвни Македонци (а не се), ако типот се смета себе за бугарин и игра за бугарската репрезентација, приказната за него е завршена... капут !
Еее и ти па, малко на зајбанции го кажувам тва. А и шо нема ли да е провокација за бугартто ако кажеме оти го сметаме Бербатов как Македонец? И Гоце Делчев и Сандански и Кирил и Методиј итн личности сами се сметат и осеќат как македонци, за Македонија загинале па ѓупците пак ни ги крадат. Ај тва е друга тема. Благоевград, Пиринска Македoнија, Македонец е! :)

Иначе Жан, неможеш да ме убедиш дека не се бил среќен со трансферот, го шитнавме Саха, Руни и Тевез ќе ни беа единствените напаѓачи, ако случајно се повредеше некој од нив ќе моравме да играме некој од Кембел(кој моментално е трет избор во Сандерленд), Македа или Велбек (анонимуси до таа сезона).
Неможеш да ме разбереш шо сакам да кажам, ај заеби, да не комплицирам оште повеќе и да станам оште понејасен.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ок е заебанцијата али добив впечаток дека некои стварно веруваат у тоа (погрешен впечаток ваљда :)) :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Насабаале копат кашкавал, а навечер садат ваѓета. :) Само читат.
Челзи играат со Болтон нели? Кога?
Вечер од 21:00, ама тешко дека Болтон ќе извлече барем бод. Ама да се надеваме... фудбал и се е можно! :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
THE SUN: Manchester United are ready to take a massive hit on Dimitar Berbatov and dump him at the end of the season they also plan to splash out £60m this summer to sign striker Karim Benzema and winger David Silva from Real Madrid and Valencia respectively.
Also: Carlo Ancelotti has told Alex Ferguson: You can't play mind games with me.:pos2::pos2::pos2:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Сега к*р што ќе профитираме од Бербатов, не ќе можеме да го продадеме ни за 10 милиони.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сега к*р што ќе профитираме од Бербатов, не ќе можеме да го продадеме ни за 10 милиони.
Уште кога платија 30 мил. неможеш да очекуваш да профитираш од него.Единствено добро од неговото продавањето е ослободување место за некој подобар шо ке дојде место него.:smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Уште кога платија 30 мил. неможеш да очекуваш да профитираш од него.Единствено добро од неговото продавањето е ослободување место за некој подобар шо ке дојде место него.:smir:
Качи се до гооре да ти објаснам :) Сите тие искусни менаџеере знаат шо да очекуват. Ферги вика: коо купуваш зрел играч за големи паари неможеш да очекуваш да ги вратеш парите дадени за него (у смисла да го продадеш за исти или поголеми паари) :)

THE SUN: Manchester United are ready to take a massive hit on Dimitar Berbatov and dump him at the end of the season they also plan to splash out £60m this summer to sign striker Karim Benzema and winger David Silva from Real Madrid and Valencia respectively.
Also: Carlo Ancelotti has told Alex Ferguson: You can't play mind games with me.:pos2::pos2::pos2:
Па е ного 60м за двујцата според мене, ама ако има клуубо толко пари за трансфере и ако им се дава, одма нека ги зима. Жално е шо Сити и Реал срушија ного бариери на фудбалскио пазар, исто как Челзи пред 3-4 год. ама тие ептен претеруват, го уништуват фудбало а и ного клуубове. Се надевам оти Блатер и Платини ќе направат нешто со шо ќе се контролират неконтролираните богаташи. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom