Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Се читаш и ти? Каков Вила, тој е младич во години веќе, не треба да рачунаме на него...За негови пари има топ напаѓачи како Бензема, Агуеро (за овој ќе доплатиме некоја банка плус :)), Торесита (мада SF e oва :))
A oд друга страна надежниот Игуаин, Кркич, кој се на излез од своите тимови...мислам ова се мои гледишта, скаутите и Ферги кој ги знае кого меркаат.

И јас исто се чудев зошто Тошич го немаше ни во резервите? Зборувам пред да го отераат на позајмица.

Секој си има свои желби:helou:..Мојата е Вилја..:helou:..Агуеро дајбоже да биде донесен,Бензема нема шанси,Торес исто така..Така да од врвните напагачи ни остануваат Вилја и Агуеро..За Агуеро мислам дека Ферги не би платил 60 милиончиња:helou: за Вилја би платил 35 мил. и би било најеално..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со ова Виља па Виља го отековте, исто како кога требаше летото да го купиме Бербатов. Откај знаете па дека фудбалот во Англија ќе му лежи на него? Стариот сега верувам попретпазлив е кого зема, плус Виљава Господ сака да се прави како што гледам, не може поголема плата да има од Рио, Руни, Евра и други. Дојди во клубот, покажи што знаеш па ќе ти се накачи платата.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Со ова Виља па Виља го отековте, исто како кога требаше летото да го купиме Бербатов. Откај знаете па дека фудбалот во Англија ќе му лежи на него? Стариот сега верувам попретпазлив е кого зема, плус Виљава Господ сака да се прави како што гледам, не може поголема плата да има од Рио, Руни, Евра и други. Дојди во клубот, покажи што знаеш па ќе ти се накачи платата.
Не збори така, знаеш Виља колку е јако направен на ПЕС, ФИФА, Сокер Менаџер и остали игри... има 92 јачина, значи 100% кај нас блеснува, ќе биде Топ засилување :tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Вилја, Фараон бе :pos2: Шала на страна, Виља мислам дека веќе е у години, па не ни треба.Агуеро е низок, т.е шпиц од типот на Руни кој трча, а таков имаме и е најдобар на цел свет, значи ако купуваме шпиц ќе ни треба некој со конституција на Бербатов, но многу подобар од него, се разбира.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Вилја, Фараон бе :pos2: Шала на страна, Виља мислам дека веќе е у години, па не ни треба.Агуеро е низок, т.е шпиц од типот на Руни кој трча, а таков имаме и е најдобар на цел свет, значи ако купуваме шпиц ќе ни треба некој со конституција на Бербатов, но многу подобар од него, се разбира.
Џеко или Суарез..

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Сите шо сакаа Бербатов да дојде у МЈ или имаа некој шо сака. :)
ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ...
Ипак имаше ного шо го сакаа Бербатов. А сега сите говорат против него. Да не ги терам и оделните постове коо се кажува оти е ѕвер, голем играч, машина, човек со ного осет. Мош и Ферги да е по малко разочаран од него, исто как сите други, јас мислам оти заслужува да е наш фудбалер.
Искрено, коо го земааме, јас не бех среќен заради него, го имаах гледано уште у Леверкузен коо играше и после у Тотенхем, не го аресаах как се движе и колко се "замара" (ако даваше голове) и дискутираах за тва у живо, штета шо другаарто не се сеќават да го потврдат, среќен бех заради нешто друго, оти земааме скап играч, играч шо може да се надеваме, плус нашинец-МАКЕДОНЕЦ! Незнам зашо така, ама колко повеќе вие го "замразуваате" јас повеќе го засакуваах, незнам стварно, ного ме ареса неговио стил на игра и осето шо го има. Согласувам се оти не е најдобар у моменто, пад у форма или нема доволно мотивација, и мене по малко ме нервира шо е таков, флегматичен, ама има елегантен стил на игра и квалитете да го носе нашио дрес. Причината за слабио напад без Руни га гледам у тва шо немме замена за него, не го гледам Бербатов как играч за голове. Барем Овен да останеше неповреден, се ќе беше друго. :)
Дај најдејте нешто позитивно у цеелта ситуација шо сме у моменто? Некоо надеж? :)

Не збори така, знаеш Виља колку е јако направен на ПЕС, ФИФА, Сокер Менаџер и остали игри... има 92 јачина, значи 100% кај нас блеснува, ќе биде Топ засилување :tapp:
Не брат, зајбанции на страна, центаршуто му е 79, слободни удари 80, у случај коо ќе играаме со 4-5-1 ќе треба него как крило да го играаме а мош нема да сака.
Мразам такви играче бе! Нека си седе там у Валенсија, сака се да моо под носо. Ного пари се терат за него, со оглед на годиинте. Коо го видех некни шо промаши против Атлетико Мадрид го смених цело мислене за него, плус за 50 бона ме заебаа. И Атл.Мадрид со тие напаѓаче слабо предат. Нападо им вреде 100м а едвај на 10то место се. Сакам да кажам оти и Агуеро не го сакам. Според мене, треба да се чека шанса од Реал :) да ни го "набутат" Бензема за 20-30м, как шо ги распродадеа Робен и Снајдер. И мислам оти неговата игра ќе одговара на моменталните наши играче. :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Јас мислам дека големи ни се шансите за Бензема. Едино ако Билан не си го дадат Пато за трампа, + доплата од страна на Реал. Челзи по Торес, Шити имаат премногу напаѓачи, така да едини конкурент ни е Билан.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Џеко и Суарез и така и така.. Ама недокажени фаци ми се тие :).. Ај за Џеко може,ама Суарез,да не излезе после како Хунтерлар..

Виља имаме некоја шанса,ако го дадат за помалце од 30м. И дај не заебавајте на фифа бил јако направен,човекот е ѕвер.. Дава топ погодоци и мнооогу ретко промашува чисти шанси.. Си кажав јас шо мислам за него вчера,па да не се повторувам. Би сакал у пакет со Силва,ама тоа многу тешко..

Агуеро? АГУЕРО?? Колку и да сакам да дојде ѕверов,нема шанса. И Руни да им го дадеме за него,пак малце ќе има биде на Атлетико Мадрид. :toe:

Бензема ми се допаѓа.. и така...

Ех тој Торес,колку сакам да испадне педер и на лето да дојде кај нас..:pos2: Ама ако оди кај Челзи,е дури тогаш ќе мора са се одврзе ќесето.. + и Сити ќе доведат класа играчи,100%.. Така да,ние оваа сезона кога веќе,ај да кажам не освоивме,до година,кога сите ќе се појачат,со овој тим...тешко.

А за Бербатов...и мене ми текна пред некој ден, колку само се радувавме кога дојде у Јунајтед. :):) Сеа не знам шо да мислам за него :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Добро бе маме му еб*м, како можете да го сметате Бербатов за Македонец ?!? :tapp:
Еве и мајка му и татко му нека се чистокрвни Македонци (а не се), ако типот се смета себе за бугарин и игра за бугарската репрезентација, приказната за него е завршена... капут !

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Сите шо сакаа Бербатов да дојде у МЈ или имаа некој шо сака. :)
ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ...
Ипак имаше ного шо го сакаа Бербатов. А сега сите говорат против него. Да не ги терам и оделните постове коо се кажува оти е ѕвер, голем играч, машина, човек со ного осет. Мош и Ферги да е по малко разочаран од него, исто как сите други, јас мислам оти заслужува да е наш фудбалер.
Искрено, коо го земааме, јас не бех среќен заради него, го имаах гледано уште у Леверкузен коо играше и после у Тотенхем, не го аресаах как се движе и колко се "замара" (ако даваше голове) и дискутираах за тва у живо, штета шо другаарто не се сеќават да го потврдат, среќен бех заради нешто друго, оти земааме скап играч, играч шо може да се надеваме, плус нашинец-МАКЕДОНЕЦ! Незнам зашо така, ама колко повеќе вие го "замразуваате" јас повеќе го засакуваах, незнам стварно, ного ме ареса неговио стил на игра и осето шо го има. Согласувам се оти не е најдобар у моменто, пад у форма или нема доволно мотивација, и мене по малко ме нервира шо е таков, флегматичен, ама има елегантен стил на игра и квалитете да го носе нашио дрес. Причината за слабио напад без Руни га гледам у тва шо немме замена за него, не го гледам Бербатов как играч за голове. Барем Овен да останеше неповреден, се ќе беше друго. :)
Дај најдејте нешто позитивно у цеелта ситуација шо сме у моменто? Некоо надеж? :)

Не брат, зајбанции на страна, центаршуто му е 79, слободни удари 80, у случај коо ќе играаме со 4-5-1 ќе треба него как крило да го играаме а мош нема да сака.
Мразам такви играче бе! Нека си седе там у Валенсија, сака се да моо под носо. Ного пари се терат за него, со оглед на годиинте. Коо го видех некни шо промаши против Атлетико Мадрид го смених цело мислене за него, плус за 50 бона ме заебаа. И Атл.Мадрид со тие напаѓаче слабо предат. Нападо им вреде 100м а едвај на 10то место се. Сакам да кажам оти и Агуеро не го сакам. Според мене, треба да се чека шанса од Реал :) да ни го "набутат" Бензема за 20-30м, как шо ги распродадеа Робен и Снајдер. И мислам оти неговата игра ќе одговара на моменталните наши играче. :)
И јас бев од тие што се радуваа кога Бербатов дојде во Манчестер. Се радував цели 10 дена, додека да го одигра првиот натпревар за Манчестер. Оттогаш наваму, го колнам како никој друг и мака ми е што покрај Руни тој е наша втора ''надеж'' во нападот. Сите бевме сведоци што се случуваше на последниот меч. Толку се изнервира што дури и солзи му потекоа. Конечно и самиот почна да сфаќа каква дупка е. Откако јас го следам Манчестер, дефинитивно најголемо промашување на Фергусон. Кога ќе направи некој потег секоја чест, штета што такво нешто се случува еднаш на 15 утакмици. Стварно е жално, има толку многу талент, а толку многу не знае да го искористи. Едноставно не ми е јасно што се случува со него, како може да биде толку голема дупка. Абе жално...

Кога веќе зборите за трансферите наредна сезона, моја најголема желба е Марек Хамшик. Ван дер Сар, Рафаел, Видич, Фердинанд, Евра, Флечер, Андерсон, Хамшик, Нани, Валенсија, Руни - тим за титули. Кушчак, О`Ши, Браун, Еванс, Фабио, Харгривс, Керик, Гибсон, Обертан, (добро би било да имаме уште едно добро крило, ако го продадеме Тошич јас би го сакал Ди Мариа, да има конкуренција Нани и да не заспие следната сезона, а и би имале навистина силна клупа во секое време, било кој од овие двајца да во замените) и како напаѓач Бербатов. Би било добро да се земе уште еден расен напаѓач, моја лична желба е Џеко, но после промашајов со Бербатов, па и Тошич, страв ми е од купување на Балканци веќе. Плус тука ќе се Невил, Сколс, Гигс, Парк, Овен, Смалинг, Фернандез, Велбек, Македа, а мислам дека наредната сезона шанса во куп - натпреварите ќе добива Пол Погба, го следам откако дојде во Манчестер и неговиот учинок е навистина импресивен. Наредна година во резервите + некој настап за првиот тим во Карлинг или ФА, после позајмица и за 2-3 години ќе имаме Есиен во подем.

Сепак не верувам дека летово ќе сме активни на пазарот, максимум еден ''готов'' играч и мош уште некој талент. Не верувам ни дека ќе продадеме некој од првотимците, освен можеби Бербатов, според тоа што го изјави Фелан, можеби и Ферги е накурчен веќе од Блгаринот. :)

ПС: ги заборавив Диуф и Фостер, првиов мош ќе добива каква - таква шанса, вториов сум сигурен дека ќе го продадеме, па нека почне лицитацијата за него, ајдеееее кој понуди најниска единствена цена за него има гратис гајба Хајнекен. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom