Највиновен е... ~35 милиони фунти за НАПАЃАЧ се платени а не за млитава баба која незнае да шутира. И јас кој сум антиталент за фудбал ќе постигнев гол во неколку ситуации во кои тој се најде... или барем ќе ШУТИРАВ појако одошто тоа го стори Бабатов.Валенсиа и Нани беа супер. Како муви бес глави. Само трчат, ама не знаат на дека. Валенсиа можеше да реши се, ама промаши. Па и другите беа исти. Ама Берба е виновен.
Да не навлегуваме ама ако сме лути на некој шо не дадовме гол против Blackburn тоа е Valencia и никој друг 1 вс 1 со голман може да бира кај да шутира лево десно преку него цел гол 7 метри и он гаѓа право у голманот !Највиновен е... ~35 милиони фунти за НАПАЃАЧ се платени а не за млитава баба која незнае да шутира. И јас кој сум антиталент за фудбал ќе постигнев гол во неколку ситуации во кои тој се најде... или барем ќе ШУТИРАВ појако одошто тоа го стори Бабатов.
Штом сме дошле на ниво да окривуваме некои крила кои не дале гол т.е не ја бркале работата на дрвјата од нападот... супер сме.Да не навлегуваме ама ако сме лути на некој шо не дадовме гол против Blackburn тоа е Valencia и никој друг 1 вс 1 со голман може да бира кај да шутира лево десно преку него цел гол 7 метри и он гаѓа право у голманот !
Иначе не дека го бранам БАБАТОВ дрво си е поштено треба сам да го напушти олд трафорд летово. :smir:
Добар е само немат кој да го скинит:kesa:Добар е бербатов, ама требало некад пред да направиш трансфер да укопчаш у главчето дека кога ќе плати некој за тебе 35комада, сите ќе имаат невидени очекувања, ама тоа е, не фатија во тесно и мораше он или никој, се гледа дека не е класа напаѓач, последен добар класичен шпиц во манчестер бил Руд Ван Нистерлој, и .... колку ли само ми е криво за Карлос
Chicago, New York and Toronto планирани, за други не најдов нишо...Некој спомна дека Јунајтед летото ќе одат на турнеа во САД .. ако знае некој да пише во кои градови ќе одат?
Чикаго, Њујорк, Торонто, Струмица и Лос Анџелес:pos2:Некој спомна дека Јунајтед летото ќе одат на турнеа во САД .. ако знае некој да пише во кои градови ќе одат?
Абе и женичкава на Руни е убава, незнам само шо маани и наоѓаат. Е сеа не е спонзоруша како жените на Челзи и Шити, ама тоа е, Руни сака домаќинкаСин му на Руни, малово фотокопија :pos2:
Абе какво одење на Фергусон, се читате ли што пишувате?:uvo:
-Треба играчи, не викам не, но сватете и дека Глејзери (му) прават притисок да не се троши. Остајте вие копилето Дејвид Гил што изјавува, немаме 100М фунти за трошење, тоа нека ви биде јасно.
Се читаш и ти? Каков Вила, тој е младич во години веќе, не треба да рачунаме на него...За негови пари има топ напаѓачи како Бензема, Агуеро (за овој ќе доплатиме некоја банка плус ), Торесита (мада SF e oва )И накрајот пак од нос ке ни го земаат Вилја како Бензема :helou:..Вилја дефинитивно ке биде екстра засилување па Ферги (кој верувам дека ке остане додека не освоиме 19 титули)Нека не ја мисли и 60 милиони да даде за него нема да згреши...Уште еднаш ке кажам Бербатов подхитно да си замине..Не коментирав ништо кога заврши утакмицата оти ми се повракаше од него..За кур не го бива..Нека си оди во бугарија..
И јас исто се чудев зошто Тошич го немаше ни во резервите? Зборувам пред да го отераат на позајмица.Фергусон изјавува дека сме ја изгубиле титулата...Одма треба некоја промена во тимот,некој добар напаѓач а и не ми е јасно зошто Обертан не игра?!