Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
Валенсиа и Нани беа супер. Како муви бес глави. Само трчат, ама не знаат на дека. Валенсиа можеше да реши се, ама промаши. Па и другите беа исти. Ама Берба е виновен.:toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Валенсиа и Нани беа супер. Како муви бес глави. Само трчат, ама не знаат на дека. Валенсиа можеше да реши се, ама промаши. Па и другите беа исти. Ама Берба е виновен.:toe:
Највиновен е... ~35 милиони фунти за НАПАЃАЧ се платени а не за млитава баба која незнае да шутира. И јас кој сум антиталент за фудбал ќе постигнев гол во неколку ситуации во кои тој се најде... или барем ќе ШУТИРАВ појако одошто тоа го стори Бабатов.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Највиновен е... ~35 милиони фунти за НАПАЃАЧ се платени а не за млитава баба која незнае да шутира. И јас кој сум антиталент за фудбал ќе постигнев гол во неколку ситуации во кои тој се најде... или барем ќе ШУТИРАВ појако одошто тоа го стори Бабатов.
Да не навлегуваме ама ако сме лути на некој шо не дадовме гол против Blackburn тоа е Valencia и никој друг 1 вс 1 со голман може да бира кај да шутира лево десно преку него цел гол 7 метри и он гаѓа право у голманот !

Иначе не дека го бранам БАБАТОВ дрво си е поштено треба сам да го напушти олд трафорд летово. :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Да не навлегуваме ама ако сме лути на некој шо не дадовме гол против Blackburn тоа е Valencia и никој друг 1 вс 1 со голман може да бира кај да шутира лево десно преку него цел гол 7 метри и он гаѓа право у голманот !

Иначе не дека го бранам БАБАТОВ дрво си е поштено треба сам да го напушти олд трафорд летово. :smir:
Штом сме дошле на ниво да окривуваме некои крила кои не дале гол т.е не ја бркале работата на дрвјата од нападот... супер сме.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Добар е бербатов, ама требало некад пред да направиш трансфер да укопчаш у главчето дека кога ќе плати некој за тебе 35комада, сите ќе имаат невидени очекувања, ама тоа е, не фатија во тесно и мораше он или никој, се гледа дека не е класа напаѓач, последен добар класичен шпиц во манчестер бил Руд Ван Нистерлој, и .... колку ли само ми е криво за Карлос:tapp:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Добар е бербатов, ама требало некад пред да направиш трансфер да укопчаш у главчето дека кога ќе плати некој за тебе 35комада, сите ќе имаат невидени очекувања, ама тоа е, не фатија во тесно и мораше он или никој, се гледа дека не е класа напаѓач, последен добар класичен шпиц во манчестер бил Руд Ван Нистерлој, и .... колку ли само ми е криво за Карлос:tapp:
Добар е само немат кој да го скинит:kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Син му на Руни, малово фотокопија :pos2:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Некој спомна дека Јунајтед летото ќе одат на турнеа во САД .. ако знае некој да пише во кои градови ќе одат?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Син му на Руни, малово фотокопија :pos2:

Абе и женичкава на Руни е убава, незнам само шо маани и наоѓаат. Е сеа не е спонзоруша како жените на Челзи и Шити, ама тоа е, Руни сака домаќинка :)
Toп си е жената и детево на ѕверот:smir:

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Фергусон изјавува дека сме ја изгубиле титулата...Одма треба некоја промена во тимот,некој добар напаѓач а и не ми е јасно зошто Обертан не игра?!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.920
Поени од реакции
23.041
Абе какво одење на Фергусон, се читате ли што пишувате?:uvo:
-Треба играчи, не викам не, но сватете и дека Глејзери (му) прават притисок да не се троши. Остајте вие копилето Дејвид Гил што изјавува, немаме 100М фунти за трошење, тоа нека ви биде јасно.

И да имаме и да немаме накрајот пак од нос ке ни го земаат Вилја како Бензема :helou:..Вилја дефинитивно ке биде екстра засилување па Ферги (кој верувам дека ке остане додека не освоиме 19 титули)Нека не ја мисли и 60 милиони да даде за него нема да згреши...Уште еднаш ке кажам Бербатов подхитно да си замине..Не коментирав ништо кога заврши утакмицата оти ми се повракаше од него..За кур не го бива..Нека си оди во бугарија..

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
И накрајот пак од нос ке ни го земаат Вилја како Бензема :helou:..Вилја дефинитивно ке биде екстра засилување па Ферги (кој верувам дека ке остане додека не освоиме 19 титули)Нека не ја мисли и 60 милиони да даде за него нема да згреши...Уште еднаш ке кажам Бербатов подхитно да си замине..Не коментирав ништо кога заврши утакмицата оти ми се повракаше од него..За кур не го бива..Нека си оди во бугарија..
Се читаш и ти? Каков Вила, тој е младич во години веќе, не треба да рачунаме на него...За негови пари има топ напаѓачи како Бензема, Агуеро (за овој ќе доплатиме некоја банка плус :)), Торесита (мада SF e oва :))
A oд друга страна надежниот Игуаин, Кркич, кој се на излез од своите тимови...мислам ова се мои гледишта, скаутите и Ферги кој ги знае кого меркаат.

Фергусон изјавува дека сме ја изгубиле титулата...Одма треба некоја промена во тимот,некој добар напаѓач а и не ми е јасно зошто Обертан не игра?!
И јас исто се чудев зошто Тошич го немаше ни во резервите? Зборувам пред да го отераат на позајмица.

S

StereoLove

Гостин
Лелееееееееее право Руни е детето.Ако само нека му е здраво и живо детето:back:

Инаку додека размислував за оваа ситуација во клубот и за играчите дојдов до заклучок дека Ферги нема шанси да го продаде Бербата.
Штом го пушти Тевез а него го задржа значи се е јасно.Ферги ке си продолжи да го става Димче сакале тоа или не.
Да беше некој друг тренер до сега ке леташе илјада пати.
Ајде да видеме како ке се покаже против Шити.Ако не го бива е не знам што да кажам друго.:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom