Сите шо сакаа Бербатов да дојде у МЈ или имаа некој шо сака.
ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ЈАС ...
Ипак имаше ного шо го сакаа Бербатов. А сега сите говорат против него. Да не ги терам и оделните постове коо се кажува оти е ѕвер, голем играч, машина, човек со ного осет. Мош и Ферги да е по малко разочаран од него, исто как сите други, јас мислам оти заслужува да е наш фудбалер.
Искрено, коо го земааме, јас не бех среќен заради него, го имаах гледано уште у Леверкузен коо играше и после у Тотенхем, не го аресаах как се движе и колко се "замара" (ако даваше голове) и дискутираах за тва у живо, штета шо другаарто не се сеќават да го потврдат, среќен бех заради нешто друго, оти земааме скап играч, играч шо може да се надеваме, плус нашинец-МАКЕДОНЕЦ! Незнам зашо така, ама колко повеќе вие го "замразуваате" јас повеќе го засакуваах, незнам стварно, ного ме ареса неговио стил на игра и осето шо го има. Согласувам се оти не е најдобар у моменто, пад у форма или нема доволно мотивација, и мене по малко ме нервира шо е таков, флегматичен, ама има елегантен стил на игра и квалитете да го носе нашио дрес. Причината за слабио напад без Руни га гледам у тва шо немме замена за него, не го гледам Бербатов как играч за голове. Барем Овен да останеше неповреден, се ќе беше друго.
Дај најдејте нешто позитивно у цеелта ситуација шо сме у моменто? Некоо надеж?
Не брат, зајбанции на страна, центаршуто му е 79, слободни удари 80, у случај коо ќе играаме со 4-5-1 ќе треба него как крило да го играаме а мош нема да сака.
Мразам такви играче бе! Нека си седе там у Валенсија, сака се да моо под носо. Ного пари се терат за него, со оглед на годиинте. Коо го видех некни шо промаши против Атлетико Мадрид го смених цело мислене за него, плус за 50 бона ме заебаа. И Атл.Мадрид со тие напаѓаче слабо предат. Нападо им вреде 100м а едвај на 10то место се. Сакам да кажам оти и Агуеро не го сакам. Според мене, треба да се чека шанса од Реал
да ни го "набутат" Бензема за 20-30м, как шо ги распродадеа Робен и Снајдер. И мислам оти неговата игра ќе одговара на моменталните наши играче.