Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туку, кој е условот да се добие српски пасош?
"Прихвачам Србију за своју земљу" документ. Потпишував таков, и знам.
не е за смеење,никој не направил анализа колку Косовоски граѓани поднеле документи или добиле македонски пасош после независноста на Косово и визната либерализација на Србија и Македонија?????Се прашувам која е процедурата и цената за Македонски пасош ?
Ајдеее сега ќе се зголеми бројот на албанци во Македонија од 35,476 % на 42,598 % од вкупното население :pos2:

Пред некој ден брат ми вика:
-Абе има кај мене на работа(Германија)Косовари со Црногорски пасоши.
-Како бе, не заебавај.........
Па така ги извадиле уште лани преку рака. Во косово за добра пара може да се земе секаков легален пасош(мак,срп,цр.гр.). Најбарани биле македонските како најевтини и црногорските а најмалку српските.
Оваа нешто се поклопи со една информација што ја добив од инсајдер во .... дека се знаат луѓето што продаваат македонски државјанства на странци. Незнам само што се чека.........
И грагани на Косово има.За косовари не знам, ама знам за македонски Албанци коишто имаат бугарски пасош. Аљи си се пишува за чистокрвно балгарче и стануе жител на ЕУ.
Треба Македонија да се подзамисли за ова. Не само за Косоварите што имаат и македонси и косовски и албански пасош туку и за Македонците со бугарски и македонски пасош.
За 5000 евра и пасошот и личната карта и свидителството од прво оддление ќе им го продадам![]()
i koje se tie lugje? ajde kazigi da vidime?so ime i prezime.javno na lice mesto.Пред некој ден брат ми вика:
-Абе има кај мене на работа(Германија)Косовари со Црногорски пасоши.
-Како бе, не заебавај.........
Па така ги извадиле уште лани преку рака. Во косово за добра пара може да се земе секаков легален пасош(мак,срп,цр.гр.). Најбарани биле македонските како најевтини и црногорските а најмалку српските.
Оваа нешто се поклопи со една информација што ја добив од инсајдер во .... дека се знаат луѓето што продаваат македонски државјанства на странци. Незнам само што се чека.........

не е за смеење,никој не направил анализа колку Косовоски граѓани поднеле документи или добиле македонски пасош после независноста на Косово и визната либерализација на Србија и Македонија?????
на Србија ништо не и менува бидејќи пополнуваат документи на српски јазик и ќе ја сметаат Србија за своја земја,макар и 1 000 000 косовари да извадат пасош не и ја менува демогртафијат........
додека кај нас е обратен случај,,,пополнуваат документи на сопствен мајчин јазик,а не на официјалниот,а со тоа автоматски ја негира Македонија како своја земја,индиректно ја нарушува демографската состојба на државава,а со тоа и нивните БАРАЊЕ се ПОГОЛЕМИ.....Србите и Косоварите си има секој сопствена стратегија,Косоварите гледаат да избегаат во странство,а додека Србите со тоа докажуваат дека Косово е неотуѓив дел на Србија
...но што ДОБИВА МАКЕДОНИЈА од вадењето пасоши на странски граѓани,