Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На картиве ми пишува дека концертот е од 21 ч, а на kadevecer.com.mk пишува дека е од 20ч.
Вас кога ви пишува?![]()

Во 21.00. на картите има![]()
(се шалам):wink:
)). Сум забораил како е да се помине добро во Универзална сала, последен пат бев на Владо Јаневски. Одличен избор на песни, дури и сам се зачудив како некои песни не сум ги забораил. Универзална исполнета до последно место. Тие што не биле без размислување да отидат во понеделник. Не знаат што пропуштаат.
Порано кога немав фото апарат внимавав на песните и редоследот, ама сеа повеќе внимавав на светлото од рефлекторите како ќе паѓа врз лицето на Ружица па не ги запамтив сите песни.
На девојка ми не и се веруваше дека ги знам тие песни затоа што тогаш таа била средношколка, а јас основец (пиши мнооогу одамна), а таа ги имаше заборавено тие песни.Одлично звучеше..Интересно беше да се присетиш на некои песни што си заборавил дека постојат, оние што не беа вчера обавезно да одат во понеделник,нема да зажалат.
Повторно концерт.Шо ќе има у понеделник?
))
Преубаво си пројдов, и ја малце со местото се нервирав зашто бев отстрана, ама кратко тоа