АРЕА unpluged во Универзална сала - 16.04.2010

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Распродадени се картите за утре т.е. за концертот закажан за 16 април. Денес во Југотон имаше карти само за концертот во понеделник.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ќе идем. Јес!!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
Па мислам и дека така е, особено затоа што ќе биде салата фул.Инаку ќе има збунки за местата ако седнеш на нечие место и слично..
Инаку јас касно упалив и не земав карта.Али сепак е можно да одам во понеделник:)

В

Вори

Гостин
Е глупо така е,катастрофа!
Ние тројца имаме земено карти од исти места,значи ќе седиме еден до друг.
Ама другите двајца другари имаат посебно земено и сеа ќе биде срање..

В

Вори

Гостин
Џекси провери во Тобакото на центар,може да има останато уште нешто.:smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па во нормална држава секој би си седнал на свое место, ама кај нас е друга приказна. Уште од сега сум спремен за да се карам со тој што ќе ми биде седнат на местото. :)

В

Вори

Гостин
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline
Лошо си разбрал.

Најновиот албум од Ареа се вика unplugged и концертот се прави со тој повод,да се промовира албумот пред македонската публика.

Албумот се состои од 10 песни:

1.Unplugged
2.Unplugged Ivica
3.Unplugged Ruzica
4.Unplugged Vlatko
5.Unplugged Cede
6.Unplugged Area
7.Unplugged Gostivar
8.Unplugged Univerzalna
9.Zakonsme Unplugged
10.Unplugged Forever

Јас го ислушав новиов албум и можам да кажам дека шестата и деветата песна се најубави.
Десетата и првата некако ми се како лигави балади...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom