П
Паган-др
Гостин
Во случај да се откаже концертот, ќе сакаш да си ги вратиш парите. Како ќе им докажеш дека од таму си ја купил?Не ми смета, само чудно ми е.
Во случај да се откаже концертот, ќе сакаш да си ги вратиш парите. Како ќе им докажеш дека од таму си ја купил?Не ми смета, само чудно ми е.
Па мислам и дека така е, особено затоа што ќе биде салата фул.Инаку ќе има збунки за местата ако седнеш на нечие место и слично..Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
Па во нормална држава секој би си седнал на свое место, ама кај нас е друга приказна. Уште од сега сум спремен за да се карам со тој што ќе ми биде седнат на местото.Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
Се ќе биде, дури и звучниците.:smir:a ke bidat gitarite unplug ili samo mikrofonite?
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offlineСе ќе биде, дури и звучниците.:smir:
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline
Лошо си разбрал.i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline
Чив концерт?Распродадени се картите за утре т.е. за концертот закажан за 16 април. Денес во Југотон имаше карти само за концертот во понеделник.