За нешто да биде најдобро треба да е континуирано на сцената. А не, издале албум пред 5 години и со тоа уште се на врвот :nesvest:. Ова е ко случајот на САФ. Затоа и беше мизерија во Хард Рок. Можно е и сега да биде со Ареа истиот случај, освен ако немаат спремено нешто ново.
Дали знам да ценам или не, неможеш да оценуваш. Не ме знаеш и не знаеш колку јас знам за музика.
Не ти држи вода муабетов друже, џабе се расправаш. Можеби не те знаеме тебе, но од твоите постови лесно се заклучува колку ти навистина се разбираш од музиката.
Како прво, квалитет си е квалитет, безразлика колку отсуствуваат од сцена нивните хитови како Колку ми значиш и Сите мои слики остануваат популарни и после многу години. Континуитет треба да се има, но добар хит ќе остане засекогаш добар.
Незнам дали беше на концертот на Лени, тие беа предгрупа и направија фантастична атмосфера, квалитетни се, имаат одлични хитови, а за твојата теорија дека неопходен е континуитет, доказ дека не е така беше реакцијата на публиката.
П.С. Споредбата со САФ ти беше фејспалм.
Он Топик: Дефинитивно присуствувам, вип карта од тапанарот очекуам