Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се сомневам дека би те видел на кинескиот пазар во предградието на Солун каде цените се поефтини од оние на Шутка, ако воопшто и одиш во Солун. А и не се сомневам дека облеката која ќе ја купиш по цена од 2 евра на другарките ќе им ја претставиш како екслузивна и по најнова мода.
), Pull and Bear, Springfield. Сите тие се сконцентрирани во еден дел, лесно ќе ги најдеш, и да те разочарам, Манго е премногу мало.
И нормално на секој чекор Македонец :wink:vo sabota raboti kosmos do 22 h,
za tax free treba da se kupi nad 125 evra , vragjaat 19 % od sumata i plus nekoj % zemaat za presmetki taka da za okolu 125 evra vragjaat 15 evra.
neznam shto e tolku zaebano da se parkirash pred kosmos i shto e tolku isprepleteno,
vo sabota rabotaat site prodavnici vo solun do 14 casot po grcko vreme.
ne shirete dezinformacii, koj neznaete
edno ne mi e jasno koj pisuva kazni na privaten parking. policija ili milicija...1. Моја грешка, кога бев јас и не работеше беше државен празник
2. Паркингот е толку комплициран што ако поминеш низ простор во кој не би требало да се движиш, пишуваат казни (од искуство зборам)
браво, пуни им тоа БДПто :wink:
ако веќе им пуниш иди на таа улицата(не ми текиња како се викаше) за шопинг специјално, имаш таму D&G,Lacoste,Boss,Armani,Gucci,Versace,Lui Vuitton...

Бил некој у брзо време да каже што како останало?![]()
Ептен слабо опремен, хигената на ептен ниско ниво, мислам за никаде. Не е веќе то то. 
Карефур заобиколи гоЕптен слабо опремен, хигената на ептен ниско ниво, мислам за никаде. Не е веќе то то.
Икеа, Космос и Интер Спорт обавезно.![]()

Беше сега скоро?!![]()
![]()
![]()
лелеее колку се разочарала младинава, ц ц ц![]()
![]()
![]()