Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
При посед на топка од 33%-67% да примиш 3 гола а да дадеш само 1... хахахаха... интересна бројка...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
При посед на топка од 33%-67% да примиш 3 гола а да дадеш само 1... хахахаха... интересна бројка...
па ја убиваат од вртење од човек на човек, од таму им е процентот.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Cestito pobeda Interisti se nadevam ce se sretneme vo finale za zal protiv Lucio
:helou:

BillyRijeka

BillyRijeka
Член од
3 февруари 2009
Мислења
84
Поени од реакции
15
pozdrav svima, moja ne poraženost na Meazzi se nastavlja, i moram napomenuti da sam bio na puno velikih pobjeda ali ona od sinoć je nešto neopisivo...

evo koreografije iz mog mobitela,sorry na snimci ali po meni jedna od najboljih u nazad 10 godina...

M

Mario Gómez

Гостин
Ibrahimovic said that he saw what happened after Balotelli had thrown off his jersey in anger and given a middle finger salute to the Inter fans after the final whistle.
"I saw that Materazzi was attacking him in the players' tunnel and I've never seen anything like it," Ibrahimovic told RAI. "If I were him, I'd have left Mario alone, but Materazzi was attacking him and I was stunned. If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!:pos2:
"Materazzi was causing all sorts of trouble and in the Barcelona locker room we were amazed, all talking about it. A player should be proud after a win, not chase down a 20-year-old to berate him."
:tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Браво Били, одлично. :)

Уф, ежење е кога ќе ги слушнеш скандирањава!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!
тоа грдо шабанско прле може на Матераци да му го земе на усни само, мисли Зизу го лупнал со глава неспремен па и овој ќе може, а не сваќа дека уствари Матриксот намерно го намести великанот. :tv:

нека се стаат на спаринг да ги видиме, 1.50 за Матриксот одовите.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Момци честито победа, сосема заслужено. Не паднаа психички после примениот гол, играа со срце, веруваа во победа и го остварија тоа. Ова е еден поинаков изглед на Интер, изиграа феноменално и ги затворија противничките играчи на најдобар начин. Мурињо покажа дека знае да врати на сечија тактика, им покажа и на Челзи. Агресивно и максимално мотивирано, и одбраната на Барса попушти. Знаев дека Ибра нема да мрдне, но секоја чест за блокирањето на Чави и Меси.

Голманот беше одличен, Лусио и Маикон исто, за Занети неам зборови. Како изигра типот на 30 и кусур години против брзиот тим на Барселона...од Пандев бев воодушевен, Снајдер е проверен квалитет, а Милито и Ето изиграа итро и првиот си ја искористи шансата. Имам замерка за Балотели, не навлегувам во инцидентот, пцуење, исвиркување, фрлање дрес, туку не ми беше јасно шо изиграваше типот на теренот, какво е ова влечење и набљудување, вооопшто не се трудеше. Цел тим трчаа ко луди 85 минути, фраерот изиграваше Пеле, добро шо тоа не се одрази на резултатот.

За судиите нема да коментирам, кој бил оштетен ова она, се дешаваат збрки скоро на секој натпревар, а и да биле оштетени нека осетат малку како е, пошто убаво беше кога Овребо им помогна да ја освојат титулата лани. Факт е дека Барселона одигра слабо, па нека ја бараат вината во нивните фудбалери. Имате одличен резултат, мислам дека Мурињо нема да го испушти ова, се надевам дека ќе одиграат добро и во следните 90 минути и ќе се пласирате во финале.
Kako prvo cestitki do fanovite na Inter zasluzena pobeda da ne se navrakam na sudijata iako napravi mnogu greski za dvete timovi sepak so takva igra na Barcelona nemoze da se ocekuva pobeda! Se nadevam na Kampot ke igrame podobro i dadeniot gol na Barca mi dava nadez za podobra igra i rezultat pred se na revans natprevarot! Poz:smir::helou:

Do V-united eve osetivme na nasa koza! Samo za boldiranovo da te potsetam vo finale ne sudese Ovrebo! :) zal mi sto uste dolgo vreme ke bides frustriran :pusk:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Боби[Мкд];3497056 напиша:
"I saw that Materazzi was attacking him in the players' tunnel and I've never seen anything like it," Ibrahimovic told RAI. :tv:
Матераци :zver:

Многу го поштуам. Грее клупа а се радува ненормално на секој успех на Интер а не ко тој циганот смрдлив.

M

Mario Gómez

Гостин
тоа грдо шабанско прле може на Матераци да му го земе на усни само, мисли Зизу го лупнал со глава неспремен па и овој ќе може, а не сваќа дека уствари Матриксот намерно го намести великанот. :tv:

нека се стаат на спаринг да ги видиме, 1.50 за Матриксот одовите.
Глуп е Ибра бе, не научи веќе дека кога прима топка треба со грб свртен кон голот да ја прима, оти носот му е во офсајд цело време.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде честито победа,игравте подобро од нас и заслужено победивте,иако не досудија чист пенал за нас,и голот на милито беше од офсајд:tapp::tapp:,али тоа е..:tapp:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.489
Поени од реакции
6.898
If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!
го видовме со валенсија, јак е само на уста(како татко му шериф коњевич):tv:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
А што сакаат да кажат со тоа Мадрид на трибина ?

M

mercenary

Гостин
Ајде честито победа,игравте подобро од нас и заслужено победивте,иако не досудија чист пенал за нас,и голот на милито беше од офсајд:tapp::tapp:,али тоа е..:tapp:
Незнам кај виде пенал,на снимката убаво се гледа дека Снајдер тргна со клизачи,ама се опамети и ги рашири нозете и не го ни допре Маикон.И сите тоа го видоа на снимката,освен фановите на Барса(вклучувајќи го и грдиот коментатор).
Ама добро,вас ви одговара да го слушате коментаторот.
А за офсајд,да,имаше малце.Ама чим го спомињаш тоа,спомни дека и Милито кога искочи сам пред Валдес,судијата свиреше офсајд,иако немаше.
Значи не треба да ја барате вината за поразов кај судијата.

Едит
Форза,сакаат да кажат дека финалето на Бернабе,не чека нас. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom