Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Гревота.:cry:
Таму стои од страна секогаш, и од брзање за утакмицата од нестрпливост, секогаш испаѓа дека бега од тимот.
туку види го милито како да е расштрафен!

Не знам како Мурињо делува врз Пандев....ама знам дека мора да користи некои магични средства.

Пандев до моментот кога излезе во 54 минута имаше претрчано 6189 метри!:nesvest:
Пресметајте само колку би имал доколку играше цела утакмица.:vozbud:

Сигурно ке бил во првите 3 со најголема километража!

Секоја чест на Мурињо:olee:

Најјаката утакмица шо сум ја гледал последниве две ако не и повеќе голови. Секоја чест за вас. Ги оневозможивте Меси и Чави, и резултатот сам си дојде.

Тоа е тоа.. Честито финале, да не речам честито титула :)

Најново: Балотели е блокиран од група навивачи во гаражата не го пуштаат да си оди, Морати ја смирувал тензијата.

Серизно, дај баталете го Балотели бар вечерва.

Ова сакав да го кажам, Мота во прво минимум 6 топки продаде, очаен беше, али алал вера и за осетот на Мурињо што не го извади, во второ везеше на терен, за третиот гол он е еден од најзаслужните, прво одзема топка на половина на Барса, потоа и одлично го проигрува и Ето во празно па овој нафрли до Снајди.

А и Пандев како се изгура меѓу 4 души и асистираше до Милито во акцијата за вториот гол свака част !
За примениот гол иначе, крив е најмногу Лусио бидејќи изгуби смешно топка на своја половина ( втора до тој дел од натпреварот ) па потоа Камбијасо и Маикон, овој последниов незнам зашто остана залепен до Кеита кога Максвел веќе апла очигледно беше дека ке го помине Камби. Стварно незнам кој фактор беше Кеита у целава ситуација кога се знаеше кој ке биде опасност број 1 при центар шут ...

Како и да е, по тој гол тимот беше перфекција, сите беа феноменални и изиграа на ниво, сеуште неможам да поверувам дека по негатива успеаа да се вратат во игра и капак на Се да победат со 2 гола разлика против, по 10ти пат денес, најдобриот тим у светот. Ова дефинитивно не е мала работа, секоја чест и за Мурињо, покажа зашто е специјален :), aли за да удри печат за истово мора тимот да го однесе во финале, во моментов, ке се осудам да кажам дека во случај Интер да не иде таму, виновник број 1 ке биде Мурињо.

Балотели,,

Првиот пат кога го заприметив овој играч беше против јуве во купот (пред 2-3 год) и си реков себеси од овој ке стане играчиште и пол,кој и да ме праша кој е Балотели јас им одговарав дека станува збор за дете на интер на кој еден ден сите ке му завидуваат.Проблемот е што се излажав тотално,можеби има потези кој му се далеку од негативна критика но кај е спортсменшипот? Каде е психолошката предност кај овој играч? Тимска хармонија? -Не е изговор дека е сеуште млад и дека ке му дојде памет дека има момци кој се талентирани и се борат за да седат на клупа во некој подпросечен тим како Пијаченца.Едно време беше приоритет само да се игра и да се даде 110 проценти од секој меч, а сега што е? Реклами,пари,коли ,жени ,слава и што уште курац не.Срека што имаме авторитетен тренер иначе да ни беше на пример Раниери балотели ке играше секоја утакмица и којзнае каков ке бил епилогот на сезоната.

Повеке од јасно е дека чашата се прелеа но дали Морати ке преземе нешто? Лично мислам дека нема,али знам дека сигурно Мурињо нема да дозволи еден 20 годишен пацов да му наруши хармонија која илијадници навивачи на интер ја немаат видено никад во живот се до денешниот ден.

Ова го ставам во сенка на вечерашната победа али морав да го извадам од себе.

Да си оди и да не се врати никогаш!!!!!!!!!!!

Не, не Syn после ова
Значи ко прво, ја никаде не го оправдав незнам каде ти виде такво нешто, ко второ, до сега минимум 10 пати сте рекле ... готово е со него !

Муабетот ми е, победена е Барселона а овде за Балотели се зборува .... дај олабавете со него више, преку к*р ми е доено од разговори за индивидуалци, те Ибра, не Балотели те овој те оној.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom