Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:Лусио ќе ги дигне на клоци сите!
За со Барса мора да се собереме, Гледам Иниеста еден мацес надоор од терените, голема предност е за нас, ке неможе Чави сам во срединатаДобро е тоа чим владее позитивна атносфера,ке ги згазат губентус.Одвај чекам да дојде петок па после вторник со Барса !!!! За со Барса се собираме во ајриш така ?
Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:
Не го зезаат Лусио туку игра (денса) заедно со Балотели. :helou:Сите се смеат само Лусио озбилен излеа него го зезаат нешо:wink:
Или против нас :helou:Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:
Не биди толку сигурен дека ке играте против Барса:helou:Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest:
Лусио изјави дека Мурињо многу се нервирал и цело време му замерувал на неговите испади кога трга во продор. Јебига, не е он организатор на игра...Лусио е едниствен фудбалер кој од одбрана знае да изенесе топка напред,за тоа дека дава срце на терен е точно ,секогаш дава се од себе.После Занети он е фудбалерот кој остава срце на терен.Не дека другите не даваат се од себе али овие двајца се над 100 посто.
Или против нас :helou:
Друже, ај без ефтини провокации, не руши атмосфера овде.Боби[Мкд];3479344 напиша:Јбг, мајку му јебем на Ван Гал што го продаде, сега кога ќе играме со Барса во финале има срцеви удари да ме стегаат.:nesvest: