Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Истиот тој Челзи да не беше судијата лани ке ја тепаше Барса ....

А Интер ко шо знам во 2та натпревара во групи не ја играше истата тактика на Челзи од лани !?

Поправете ме ако грешам :)

Иначе може да е добра одлука Мунтари и Марига да играат , бар трчаат ... :))

mozebi zaeba malce sudijata ama bidi iskren i kazi dali lani barca ne ja zasluzi titulata vo ligata na sampionite posle se ona sto go pokaza?gledaj gi malce realno rabotite site 6 tituli so gi osvoivme se potpolno zasluzeni:smir:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
Ај не зезај, што ќе им се Матрикс и Кордоба, си го купија YEPES :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: И ПАК :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
јепес е детиште уште за нив, тој ќе оди во младинскиот состав на милан.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ај за да не ми се нафрлат двајцана фанови на Баерн, ќе напишам тука. Го делам мислењето со ИоСоњо, Интер-Барса е финале пред финале, кој пројде во финале, тој освојува. Големи ни се шансите, се што треба е да се помине Барса, за тоа ќе треба да се надминеме ...

п.с. Честитки Сериа Б.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Незнам бате, јас ја гледав вчера утакмицата со ЦСКА и таква беда од фудбал не заслужува ни групи да пројде а камоли полуфинале.
Добро што си гледал, но не си разбрал кој беше бедникот.
Интер на ЦСКА ја донесе во очај во вториот натпревар, после погодокот на Снајдер Интер ги натера да се проколнат што го одбрале спортот фудбал. Подобро да одбереле Русите шах.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
дечки не го свајкајте ова како провокација но 15-от ден RETURN
Интер - Јувентус ПЕТОК 16 април 2010 20,45
(наместо Сабота 17 Април 2010) дали знае некој повеке за ова значи ке се игра во петок дербито со вас ??? или ???

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
дечки не го свајкајте ова како провокација но 15-от ден RETURN
Интер - Јувентус ПЕТОК 16 април 2010 20,45
(наместо Сабота 17 Април 2010) дали знае некој повеке за ова значи ке се игра во петок дербито со вас ??? или ???
Вака и Милан направија за мечот со Удинезе, и Интер за Катанија а причината е што во Вторник неделата што следи имаат меч од ЛШ.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
mozebi zaeba malce sudijata ama bidi iskren i kazi dali lani barca ne ja zasluzi titulata vo ligata na sampionite posle se ona sto go pokaza?gledaj gi malce realno rabotite site 6 tituli so gi osvoivme se potpolno zasluzeni:smir:
neznam zosto se zamaras so vakvi?
pa neli bese Chelsea sto ja pobedi Barca 4-2 (4tiot gol bese postignat od JT od korner kade sto Carvalho go drzese Valdez a ne bese dosuden faul? kakov bese terenot koga isto igravme so Chelsea koga namerno go unistija terenot i pak pobedivme so 1-2 ?) zarem treba uste da spomnam?

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
ЛШ е многу повеќе од финтите на меси и компанија, ЛШ ти е среќа, ЛШ ти е местење, ЛШ ти е искуство(неискуство).
Ако лани иниеста не го бапнеше во 90 барса немаше да оди понатаму, тоа е факт, ама и факт е дека Барса во тимот го имаше иниеста за во тој момент да се најде токму таму и да го бапне.
замисли Мунтари да беше таму, минимум двајца во публиката ден денеска ќе беа во кома.
видовте вчера, Рибери лично повеќе го заслужи жолтиот од Рафаел, па си го намести така токму. Да беше Балотели, ќе се свртеше на клоци ќе го изнесеше рафаел, и ќе ја ебеше цела работа.
многу различни работи ја дефинираат ЛШ и неможеш да речеш дека екипа што наредила толку победи на останатите натпревари не заслужува да биде таму само затоа што судијата донел контроверзна одлука.
Еве лион на пример, ако ја земе на крај титулата, дали ќе биде незаслужено?

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
стварно сега го забележав, кое дерби е тоа бе, 1 со 7миот играат:tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
стварно сега го забележав, кое дерби е тоа бе, 1 со 7миот играат:tv:
Дерби на италија против најтрофејниот клуб така да сеа не е битно кое место сме дерби си е дерби :helou:

M

Mario Gómez

Гостин
Дечки нит ви честитав за полуфиналето. Ај честито!:helou:

Не треба да напоменам дека за вас навијам во 1/2 финалето.:pos2:

Сепак подобро ми против најслабата карика во тимот да биде Пандев отколку you know who!:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom