Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па нормално дека следи ова од исте хејтери....првин велеа какоќе го лапниме од јувентус во сериа А за скудетото..потоа како ќе го лапниме од милан...па како од челзи..па на крајот никој не остана кога видоа дека интер е зрела екипа мора да изусти и да напиши некој како ќе го лапниме од барса......епа сега за се има првпат а барселона нема да не победува вечно нас...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Колку се греота овие Баерн а стигнаа до полуфинале(да не кажам и финале).... :kesa:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Истиот тој Челзи да не беше судијата лани ке ја тепаше Барса ....

А Интер ко шо знам во 2та натпревара во групи не ја играше истата тактика на Челзи од лани !?

Поправете ме ако грешам :)

Иначе може да е добра одлука Мунтари и Марига да играат , бар трчаат ... :))

Незнам бате, јас ја гледав вчера утакмицата со ЦСКА и таква беда од фудбал не заслужува ни групи да пројде а камоли полуфинале.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Незнам бате, јас ја гледав вчера утакмицата со ЦСКА и таква беда од фудбал не заслужува ни групи да пројде а камоли полуфинале.

Aбе види и ја истото го мислев али Син ми објасни а мене не ми текињаше на такво нешо пошо за еур ме ебеа ....

Играат дерби со Фиорентина а имаа 0-2 скор ...И играч више ...И ја би се бранел =) Да не се играм на ливче ;P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
другар размисли малце пред да пишуваш да му се сневиди..што сакаш интер да тргне со сите сили во напад на поволен резултат за нив во нокаут систем и тоа со два разлика ???..па интер игра сабота-среда-сабота..играчите се истрошени,играат на три фронта и секаде се во пол позиција,вденела имаат тешка утакмица нагости со виола каде мора да се добие за да бидат први и да се издржи притисокот од рома,всреда пак со виола ама куп..силите мора да се чуваат...зошто вакви постови како твојот немаше кога го елиминиравме челзи :uvo:?...уште еднаш ќе ти потенцирам..омразата која ја чуствуваш спрема интер не ти дозволува да размислиш кога во прашање е интер..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Мислам дека моментално не постои тим достоен за Барса. Интер ќе ја доживее судбината на Арсенал.
Јас само реков дека е финале пред финалето. А што ќе биде вие прогнозирајте си.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Истиот тој Челзи да не беше судијата лани ке ја тепаше Барса ....

А Интер ко шо знам во 2та натпревара во групи не ја играше истата тактика на Челзи од лани !?

Поправете ме ако грешам :)

Иначе може да е добра одлука Мунтари и Марига да играат , бар трчаат ... :))
Јок мунтари јок, два старта врз меси и ете ти црвен, тогаш цезар ке ги изброи головите исто ко алмунија во својата мрежа.:tapp: Мунтари е глуп играч џабе што трча ко коњ, не завршува работа со барса.

пс. Ако сака интер далје, треба фубал да игра на средина.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Oгромни се шансите еден од Пујол / Занети да го подигне трофејот во ЛШ.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Занети заслужува повеќе од сите 22 играчи заедно!!!!!!!!!!

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сакате јако смеење во овие доцни часови? :) ----> Фан клуб: Губентус! :pos:

Тоа значи дека од идната сезона ние ке играме со три ѕвездици на груда:party3:
Станува жешка работава околу Калчополи, овој пат е навистина Калчополи:smir:

Притисокот од италијанската јавност станува се поголем, ситуацијата се одвива како во 2006 и мислам дека ќе продолжат овие притисоци секој ден и се посилно. Не верувам дека Интер или Милан ќе одат во Серија Б, но големи се шансите наредната сезона да ја почнат со -30 и повеќе бодови. Исто така очекувам да ни ги вратат 2-те титули кои момците ги освоија на терен, а не на зелена маса. Во прилог оди и тоа што клубот за прв пат излегува со било каква изјава околу калчополи, каде што на официјалната страница велат дека бараат третманот на Интер да биде ист како оној на Јуве. Ако добијат они третман ко ние во 2006, 100 години нема да состават шампионски тим.

Знам дека интерашите и миланезите се смеат околи целава ситуација, ама кој последен се смее...... си знаете:pos2:
Со оглед на разговориве што се јавуваат секој ден а до 13 април момците на Моџи ќе спремат многу повеќе транскрипти очекувам и после фарсополи да им ги одземат титулите на Интер,значи овие 4 по ред поради тоа што не ги заслужија!
Read more...

Бетега и Секо веќе не им се интересни, па сега Интер во Сериа Б им е тема на разговор. Ај побрзо нека дојде трансфер период па тема на разговор да им биде Амлирон, Апиа и Трапатони. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
шо бе во серија б ќе одите???
:pos2:

:tapp:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Брат ја решив да не се замрам веке со ГубреЈубентаб ,дека еднаш се обидов да водам нормална дискусија и да ги разгледаме фактите и аргунментите,,,а они почнаа со Шинтер ,ке видите вие во Серија Б,Интер е крив што Јуве губи од сите и остали прости муабети..али ги разбирам тоа им е некоја трошка надеж која им ја приредува Тутојуве ,, жално е веке. Ке дојдат во милано за 2-3 недели и дајбоже да ги рокнеме 6 комада,,,па после ке видиш како се ремети :hehehe:

шо бе во серија б ќе одите???
:pos2:

:tapp:

Да бе во СВЕТ пишуваше :pos:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Леле што не снајде готово Сериа Ц3.
Штом е така да го направиме списокот на Умрентус ќе ги продадеме Снајдер,Милито и Ето на Милан иако и тие можно е да испаднат но Дон Корлеоне им е прецедател на нив ќе ги дадеме Балотели,Лусио и Цезар.
Е сега ќе ни останат Капитенот кој ќе мора да продолжи кариера додека не врати во сериа А тоа важи и за Толдо.

п.с На 13 му судат на Моџи кој се брани со некои измислени докази против Интер но и Милан и други клубови.
За да го осудат Интер треба да отворат ново судење односно да го обвинат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom