Миленко Неделковски Шоу

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Миленко Неделковски Шоу се емитува секој петок во 21 часот и 30 минути.Емисија со водителот добро познат Миленко Неделковски со теми како политика,историја на Македонија,мистерии,НЛО и сл.Дали ви се допаѓа емисијата,што мислите за неа и за Миленко општо?Јас редовно ја пратам,ми се допаѓа особено кога тема му е НЛО и мистерии како и историја на Македонија.А и Миленко е топ типац.Многу ми се допаѓа и Миленко ОФ-Роуд(турнеја со автомобили низ различни дестинации низ Македонија).Се на се добра емисија...

Сега ќе побарам ако ти е дупла темава тешко тебе
image.php

ЕДИТ: Ништо од кавгата, многу теми за Миленко ама нема во Филм и ТВ... :smir:

што да се каже за деблково... има стварно квалитетни емисии али кога ќе ги викне Мирка,Грујо,Љупчо, паѓа се во вода... добар си беше дур разрешаваше мистерии

image.php

Па кажи де нешто во врска со темава.:smir:

што да се каже за деблково... има стварно квалитетни емисии али кога ќе ги викне Мирка,Грујо,Љупчо, паѓа се во вода... добар си беше дур разрешаваше мистерии

Се сложувам. Старите емисии му беа далеку подобри од оние политичките.

Искомплексирана особа, толку. На прв поглед мислев дека вреди нешто, ама не го бива незнам кој му дал термин

Top e...Ama ne mi se dopaga sto zabega tolku mnogu so politikata...Koga ne zbori za politika ako go nacekam go gledam...

Па кажи де нешто во врска со темава.:smir:

А па не морам на секоја тема да пишам :)

Сериозно, не гледам многу ТВ (освен ако нема фудбал, а и тоа малку) така да не го гледам ни Миленко. Порано го следев, интересни емисии имаше, и како новинар ми е интересен. Ми се допаѓаа емисиите што ги правеше околу фудбалот.

Бидејќи сега во последно време емисиите се исполитизираа, а јас со политиката се скарав за век и веков (ороспија е да ми извините), немам воопшто намера да гледам. Мислам не критикувам, во ред си е да постојат такви емисии и луѓе да ги гледаат. Ама јас ќе прескокнам, фала многу.

Толку од мене на темава. И не ја политизирајте и не се расправајте за политика, ќе делам црвени ич не ме интересира кој е за кој е контра. :smir:

Имаше закон емисии порано, али сеа како што рековте многу ја исполитизира и не е толку интересно веќе..

Беше интересен додека дигаше прашина со мистериите и све тоа, ама тежок идиот е типот, мисли дека прави нешто корисно со серење и вакви ствари http://milenko.com.mk/aktuelno_38.html

image.php

Имаше една ама ја префрлија во политика и заедно сосе нејзе во канта....

Го гледав чат пат, ама откога изеде таму лања и ми го поеба клубот го баталив, да не се повторувам се имам изјаснето за него и за жена му :icon_lol:....
Да дојди вода да ми побара нема да му дадам.....

Порано го пратев често, сега воопшто, а баш би ми било мерак да изгледам една епизода да видам како што се работите сега..

Сеуште прави после миднајт емисии за нло, ванземјанци и останати мистериски работи, или запусте таа работа?

Шпглупо шоу не сум гледал кога и да го гледам све Мирка Велиноска му е гостинка
одвратна жена која личи на машко
0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom