Е па тоа по мене е придобивката од ЕУ.Ќе им продаваат искуства од Португалија и Холандија каде џанаците уште малку ке имаат и здруженија па ке почнат во стилот на педерите и да бараат права и мерки против дискриминација.....ЕУ.Тоа ти е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога би ја декриминализирал марихуаната, во исто време, околу хероинот би ги појачал законските рестрикции.
Лудница, идеме да одлепиме, ајде на ред се туристичките ( скапани ) агенции во МКД, што појма немаат од Т а камо ли од туризам ебате!и чешинки![]()
Ako se legalizira drogata sekade,togas nema da postoi mafija za droga, zaradi toa po ubo bi bilo sekade da se napravi vaka,kolku sto e nesto zabraneto tolku ke ima radoznali,,, neka se legalizira pa posle koj ima da e budala neka se drogira slobodno.
Е па тоа по мене е придобивката од ЕУ.Ќе им продаваат искуства од Португалија и Холандија каде џанаците уште малку ке имаат и здруженија па ке почнат во стилот на педерите и да бараат права и мерки против дискриминација.....ЕУ.Тоа ти е.
Зошто мескалинот го ставаш со хероин, тоа е халуциногена супстанца која дејствува исклучиво психички и нема никакви последици на телото, а хероинот е опијат кој го уништува телото физички и трајно. Ова е основната разлика меѓу дрогите, не знам како луѓето успеваат да не ја забележат.Али Чешка многу ја утнале работата со легализација на мескалинот и секако на хероинот.