Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Јас колку што слушнав од преносов на А1, Здравко е до полноќ, па на полноќ следело некое изненадување големо, па потоа Фетбојчето.

И уште знам дека ќе ја пушти Block Rockin' Beats од Хемијските Браќа!!!
Епа тоа изненаџењето Кирил Џајковски да не е. :) :)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
А што слушам делот пред сцената ќе бил заграден за посебно "заслужни" граѓани ?:toe:
Не за заслужни туку за тие шо ќе се снајдат. Еве дел од форумџиите вечерва ќе бидат у тој дел....ако успееме да најдеме од кај се влага таму:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Надвор е ѕивра и затоа си останав домче за прв пат кога ваков настан се организира.

И ќе си пукнам од мака сега додека си го гледам мојот омилен Владо. :(

Ова е само наше Скопјеееееееееееееееееееееееее :pee:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе од Фет Бој ќе има ли пренос??? Стварно е ладно не ми се излага од дома ама ако нема пренос ќе се мора па кој знае нека кажува.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
На страната на А1 пишува дека од 22:00 почнува филм, а после тоа има вести. Во 00:00 има А1 Ексклузив и потоа Големиот брат. Што значи нема да има пренос, штета. :tapp:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
Ајде младино облакајте скафандери и на плоштад...јас на роденден сум прво па шибам да го најдам брат ми водка во тоа гужвите...пис

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Бев малце на Калиопи, Владо :)wub:) , Влатко и на една песна од Здравко и си отидов зошто премрзнав и имаше секакви лудаци што се однесуваа како неандерталци!

Иии кога доаѓаше Грујо направија пат меѓу толпата и така не мачеа 15 минути и на крај Грујо фино од друга страна си помина...и обезбедувањето само ние реакоа: Ај готово, не правете пат веќе :pos: :pos:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.888
Поени од реакции
8.268
за Fatboyslim рекоа дека ќе имало снимка на а1 не во живо (Ненад така рече во вестите)

Член од
28 декември 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Апчињата до мене, чајот чури! Fu%k off грипу! :tapp:

П.с.: А1 ако зафркнеш со преносот, те лежам! :tv:

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
FAT BOY SLIM , ЛУДНИЦАААААААААААААААААААААА ...само што се вратив, лесни дроги не помагаат ... типот лудница е нема што :D не памтам добро журкање одамна... кој не беше пропуштил многу.. :salut:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.765
Поени од реакции
5.055
заврши а ?

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

FATBOY SLIMMMMMMMMMMMMMMM

фантастично , се до моментот кога се накурчи еден од гЛУПУС и почна да ми се курчи ..ми пукна филм , ме фати бедот и заебав , негде 1 и 30 палење аутото и фатив накај дома ...бед невиден ..

кој песни ги пушташе на крај ?

Kajgana Shop

На врв Bottom