Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
I have to praise U човеку. Right here RIght now, what the fuck кое ладно????
Македонче мора маана да најде...Slash DOOOOT не ја пушти..... Па голема работа,сеа ќе си ја пуштам. Фала друже за журкава,фала Литиум за пропусниците, фала на едната ракавица колку толку ми стопли една рака. Среќен пат на тие за Париз шо идат утре,добра ноќ на тие шо легнуваат, ХА ХА на тие шо не беа,.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.545
Поени од реакции
5.534
Вухуу јако беше, сеа се враќам дома... нема студ кога пее Чола само незнам зошто не ја испеа ти си ми у крви :( нема врска како и да е цар си е напрае добра атмосфера, а и Fatboy на крај беше лудница, полуде народот! супер си пројдов, башка маца_кака ми праеше друштво со стефан, росоњерска дружина :)

и имаше секакви лудаци што се однесуваа како неандерталци!
некои и на земја легнуваа xDD

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Уф одлична дешавка со Fatboy Slim. Типот е најбољи, знае да напраи жур партали.
Пред да доеме со екипата на плоштад пијуцкавме водче, па Clen 7 ни дае „ВИП-чиња“ за у први редои, и се стаивме таму.
Right here, right now, wtf, funk soul brother, па дури и одвали со whoomp, највише изрипав на тракициве. Свака част, најбоље жур на -5, дојдов со капа ракавици све и почнав да се расоблакам таму, али после пак се наоблеков за идење дома.

Бината, осветлење, озвучење одлично.

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
koj house be drugar....toa bese eletro trance od vremeto na 94ta dr.motte i westbam...so par glupi remiksi

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189

Пример за електро хаус што го пушти ФБС.. инаку сетот му е реплика на сите изминати негови сетови година дена наназад...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.848
Поени од реакции
11.507
Многу кратко и малце хаце фраерки :icon_lol: или јас бев пијан ептен...и лејм атмосфера...едина позитивна работа, само кај нас и во Етиопија го гледаат гага во живо.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Дап, браво и све тоа по список ама

познато нели? Плеј пауза и чао.....малце лејм али ај

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti