Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
^
Are you fucking kidding me? Џајковски пред ФБС????????????? :vozbud::vozbud::vozbud:
Така кажаа на Сити радио, пред малце слушнав. А и реално може да е така, пошо ФБС е најавен саат и пол да пушта, значи од 12 до 1 и пол Кирил, па од 1 и пол до 3 ФБС. Нели до 3 ќе трае, еве го тајмингот исполнет.

pu da mu ebam ama e ladno grcccc... ke mora da se zagrevame nekako
Бачко, ракија, водка и слично. :)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
препорачливо е вечер сите да скокаат до максимум:vozbud:,за да му помогнеме на Коце полесно да го извади мермерот :pos2:
п.с. дали некој знае дали ќе има штандови со алкохол(пиво,греано вино ракија итн) зш после ќе биде -ѕивра

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ми се оди бе ама ко ќе помислам колку ќе биде ладно на сред декември надвор да бидам во 26,00 часот... некако ми спласнува желбава

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.545
Поени од реакции
5.534
Доаѓа Тетово, ќе биде јако осеЧам :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
лелеееееееееееееее сеа бев до плоштад.... озвучењето е коска.... :vozbud: атмосферата е........ најјака ... све накитено весели луге... фали уште фбс... верувајте ладното нема да биде пречка за журкање :smir: и ја мислев така до пред 5 мин али некако коа го видов плоштадов.. едвај чекам да отидам :D

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
А што слушам делот пред сцената ќе бил заграден за посебно "заслужни" граѓани ?:toe:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
А што слушам делот пред сцената ќе бил заграден за посебно "заслужни" граѓани ?:toe:
За која партија лепеше плакати за време на избори? Ако е за владеачката ке бидеш во први редови :pos:

Вечер има да се кине...штета неможам да идам сега додека пеат Џеј Геј и Тони Фен... :pos:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
За која партија лепеше плакати за време на избори? Ако е за владеачката ке бидеш во први редови :pos:

Вечер има да се кине...штета неможам да идам сега додека пеат Џеј Геј и Тони Фен... :pos:
Не лепев за никоја...за жал :)...ма нема везе нек си седат, ама ептен е без везе така кога настанов е за сите..па кој што може боље нека се позиционира..а не вака на готово некој да го чека убава позиција :)

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
ima be negde programa ?! ne znam od koga da idam, nejkam na colic da zaglavam saat vreme :vozbud:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Чолич е од 10 саат. ФБС од 00:30. За другото незнам.
Јас колку што слушнав од преносов на А1, Здравко е до полноќ, па на полноќ следело некое изненадување големо, па потоа Фетбојчето.

И уште знам дека ќе ја пушти Block Rockin' Beats од Хемијските Браќа!!! :D

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
ЈА нема да идам зашто е много ладно а немам у скопје никој. И не ми се мрзне 10 часа за час ипол фетбој. барем да не беше минус!

Kajgana Shop

На врв Bottom