У јеаЈас ќе носам ветровка од војска југославије. И минус 20 да биде ќе ѕенѕам на плоштат!
Официјално од весник, настапот на Фетбој Слим ќе почне во 00:30 часот, и ќе трае 1 и пол час.На фејсбук настанот што е креиран од официјалната страна на Fatboy Slim пишува 7:45 pm - 10:45 pm, овде сеа глеам некои други информации. Нешто официјално некој има ?
Епа екстра......иначе тоа со ракијата ти е 45 степени плусОфицијално од весник, настапот на Фетбој Слим ќе почне во 00:30 часот, и ќе трае 1 и пол час.
BTW ја ракија ќе зеам, 55 степена, да се грееме на -10... 65 степени плус.
Профи профи профи!Снег си паѓа пополека надвор, утре ќе биде све бело. Фетбој слим уз снег уф уф... капи шалови и идемо.
еј, и ја имам таква, од ЈНА , а ја уште неам собрано екипа за дебели-слаби ама невермајнд ....Јас ќе носам ветровка од војска југославије. И минус 20 да биде ќе ѕенѕам на плоштат!
Марш бе! Ајде ако си за шо има везе ако не не знаеш ееееееее Сите сме кул фацки.ја сум гуштер, мене срам ми е уште :pos2::pos2:
Сум за бе , абе знам дека сте кул фацки, мислам она ... , ко шо ми имаат кажано, секој шо се вика марко е закон тип :smir:Марш бе! Ајде ако си за шо има везе ако не не знаеш ееееееее Сите сме кул фацки.